Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.09.2007., 20:42   #31
hash
Premium

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor jollyb Pregled postova
lik je rekao da su taj signal uhvatili negdje prije dva mj i da su sada na području rijeke

uhvatio je signal cega?? pitaj ga da ti objasni kakve je on to signale uhvatio, signal iz televizora?? iz radia?? signal??

i ne daj mu ni slucajno da ti ulazi u stan, ako misli da ima potrebu neka dodje sa nalogom i policijom pa nek gledaju, za mp3 i mobitel ti nece nitko naplatiti pristojbu ali im svejedno nemoj spominjat da ih imas (mislim na ove sa radiom)
hash je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2007., 21:58   #32
zole052
Premium
Moj komp

zole052's Avatar

Datum registracije: May 2006
ma ko ***e one idiote sa hrt-a, naplatili bi ti pristojbu na to sto glavu imas...ja sam ih jedne godine dok sam bio sa jednim cimerom od***avo stalno, ako bi slucajno otvorio vrata rekao bi da nemam tv i zatvorio vrata a ako bi se sjetio pogledati kroz spijunku samo bi se vratio poslu (obicno bi se vratio u krevet buduci da je peder uvijek ujutro dolazio)

svasta mi je prijetio ali i nakon skoro godinu dana nije nista bilo... u proslom stanu su mi poceli naplacivati nekon par mjeseci, doso tip, mene nije bilo, cimerica otvorila i on usao, tv nismo imali a kada je vidio komp rekao da moramo placati pristojbu zbok kompa...poslje se cimericama nije dalo za***avati pa smo placali...

ma ti ljudi su vidoviti, kako oni znaju da imam tv-karticu a ni komp upaliti neznaju....ma to ko da zaposljavaju najvece kretene koji se jave na natjecaj....uffff
zole052 je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2007., 22:22   #33
bobe
teta Mraz

Datum registracije: Apr 2006
ajme jesam se nasmijo, da su oni (ko oni?) uvatili "neki signal" wtf??!! ja bi ga poslao u MP3 da mi to kaze, kako je i moj stari jednom napravio kad su dosli i pitali da oce vidit jel imamo i tv-ove u apartmanima osim nasega...kaze stari (doslovno), nemas ti sta gledat apartmane osim ako ces uzet puni pansion bez rucka i vecere()!! inace liti u kuci po mojoj racunici radi 6ili7 TV-a, a placa se za jednu, ako onimogu pljackat nas...jel pa moremo i mi

nemas ti st placat ako nemas Tv ni radio u stanu, EOD

bobe je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2007., 21:53   #34
BladeRunner
Type R
Moj komp

BladeRunner's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Isuse čega se vi bojite...ma valjda taj neki miroljubivi purgerski mentalitet..
Koji k. on tebi ima dolazit i pitat išta??!!
Kad budem imao svoj stan/kuću i ako mi netko kao ti likovi s htv-a dođe srat da ja moram plaćat pristojbu na televiziju koju sam JA platio i koja je MOJA, tako ću ga polomit da će on meni plaćat pristojbu da nastavi sa svojim bjednim životom,usrani lopovi...
kad im je tako dragocjen njihov signal DRŽAVNE televizije neka ga kodiraju pa naplaćuju onima ko hoće gledat ****a im materina usrana,ovo je valjda demokratska država i netrebam plaćat za posjedovanje nečega što sam platio..
Nikada to nisam plaćao niti ću...
mater im ***em usranu kakvu globe...za šta???!!!nek jedu govna lopovi posrani crkli dabogda skupa s big usranu im mater ***em brotherom...
smeća
Staro 13.09.2007., 22:21   #35
bobe
teta Mraz

Citiraj:
Autor BladeRunner Pregled postova
Kad budem imao svoj stan/kuću i ako mi netko kao ti likovi s htv-a dođe srat da ja moram plaćat pristojbu na televiziju koju sam JA platio i koja je MOJA, tako ću ga polomit da će on meni plaćat pristojbu da nastavi sa svojim bjednim životom,usrani lopovi...
kad im je tako dragocjen njihov signal DRŽAVNE televizije neka ga kodiraju pa naplaćuju onima ko hoće gledat ****a im materina usrana,ovo je valjda demokratska država i netrebam plaćat za posjedovanje nečega što sam platio..
mater im ***em usranu kakvu globe...za šta???!!!nek jedu govna lopovi posrani crkli dabogda skupa s big usranu im mater ***em brotherom...
smeća
ovak i meni nes prolazi kroz glavu kad citam ovu temu, al suzdrzavam se kolko mogu

bobe je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2007., 22:35   #36
Quick22
Premium
Moj komp

Quick22's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
smeća
Slažem s tvojim razmišljanem ... ali nažalost plačanje te pristojbe (ili kak se već zove) na TV je određeno zakonom .... koji bi pod hitno trebalo promjeniti jer je to obična legalna pljačka ... kao da ne zarade dosta love na reklamama

a kaj se tiče izjave o big brotheru tu se potpuno slažem s tobom .. dodatni komentari su suvišni
Quick22 je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2007., 22:46   #37
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
na televiziju koju sam JA platio i koja je MOJA, tako ću ga polomit da će on meni plaćat pristojbu da nastavi sa svojim bjednim životom,usrani lopovi...
Ajde malo smanji doživljaj i malo kulturnije komuniciraj

A kad si već tako veliki mangup-sa razbijanjem kojekakvih možeš početi kad budeš morao platiti porez na novi auto (kojeg si ti jeli kupio i koji je TVOJ), kad budeš kupio komad zemlje svojim parama i koji će isto tako biti TVOJ, kuće, stana, vikendice....na to sve budeš morao neki racku platiti...baš me zanima koga ćeš od nabrojanog prvog polomit

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 18.09.2007., 01:33   #38
tomasini_
Premium
Moj komp

tomasini_'s Avatar

Citiraj:
Autor drupci15 Pregled postova
...znam neke ljude koji su nasjeli na foru da treba platit frekvenciju za mikrovalnu....

Inaće, čitao sam dosta o ovoj temi, imate dobrog materijala po news grupama. Ne smijem reći ništa više, bilo bi to poticanje na nepoštivanje zakona.
Staro 18.09.2007., 11:32   #39
KnezTame
Premium

KnezTame's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Svi sve i svasta pricaju a niko nikaj konkretno odnosno kak se tocno postaviti.

Ugl krenimo redom;

1. U stanu velis nemas TV, ok u zakonu pise prijemnik, a prijemnik moze biti TV, radio, linija, odnosno sve kaj prima signal, cak i mobitel (s radio prijemniko), mp3 player i ona sat budilica.
Doduse za ove zadnje ti kao ne mogu nista, al opet da ne zahebavaju

2. Stan nie tvoj, ti placas stanarinu vlasniku, dakle vlasnik stana mora placat hrt-u davanja ukoliko je to potrebno.

3. vele da su uhvatili signal, ak stvarno nemas nista u stanu, onda nisu mogli nista uhvatiti, pa onda nek oni dokazu da tocno iz tog stana dolazi signal.

4. Bitna stvar je da ti njih ne smijes pustiti u stan, bez njihovog sudskog naloga, a uz to, stan nie tvoj, te tvoj gazda mora biti prisutan kad oni ulaze u stan s sudskim nalogom.

Daklem in short, postavis se s stavom, ovo nie moj stan, ja sam podstanar, mi prijamnika nemamo, za sve ostalo obratite se nasem gazdi.
Ak frajer oce uc u stan, opet, ne pustas ga u nutra dok ti ne pokaze sudski nalog, ak i ima sudski nalog, zoves svog gazdu pa nek on to s njim rijesava.
Kad udju konacno u stan, ako u stanu ne nadju prijamnik onda opet ne mogu nista.

Daklem jedan veliki odheb!!!
Staro 18.09.2007., 12:32   #40
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
S time da uz sudski nalog mora imati i policajca pored sebe. Ne može sam okolo mahati sa sudski nalozim

Nije to ZET pokaz
Paske je offline   Reply With Quote
Staro 18.09.2007., 12:37   #41
frANZi
Dr. Gonzo
Moj komp

frANZi's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Ajde malo smanji doživljaj i malo kulturnije komuniciraj

A kad si već tako veliki mangup-sa razbijanjem kojekakvih možeš početi kad budeš morao platiti porez na novi auto (kojeg si ti jeli kupio i koji je TVOJ), kad budeš kupio komad zemlje svojim parama i koji će isto tako biti TVOJ, kuće, stana, vikendice....na to sve budeš morao neki racku platiti...baš me zanima koga ćeš od nabrojanog prvog polomit
Pa i na televizor platiš PDV. I onda još moraš ovim kretenima plaćati harač. Slažem se s BladeRunnerom.
frANZi je offline   Reply With Quote
Staro 18.09.2007., 13:36   #42
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor frANZi Pregled postova
Pa i na televizor platiš PDV. I onda još moraš ovim kretenima plaćati harač. Slažem se s BladeRunnerom.

Čuj, niko ti ne brani da ga opališ po pi*ki kad ti dođe na vrata, samo naprijed

Sve kaj je napisano u ovom threadu onom tko ga je i otvorio ne znači baš ništa, njihovo je samo da obavijeste gazdu stana o čemu se radi.
Lako je pričati ljudima koji su na svome ili u svom stanu, podstanar može popušit cipelu za svaku sitnicu.

Budući da HTV ima guzičarske navike "mi ćemo vas tužiti a vi dokažite da nismo u pravu" dečkima je najpametnije da sve lijepo ispričaju gazdi da ne bi bilo nismo-znali...ili traženja novog stana na jesen kad je već sve iznajmljeno...

Budući da sam godinama bio podstanar znam dobro kako to ide.
Pogotovo ako je gazda kreten.

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 21.09.2007., 02:06   #43
BOGDO
klanfa
Moj komp

BOGDO's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
ak ti dođe doma pošalji ga u mp3 i reci mu da dođe s sudskim nalogom i policijom.svi su oni đ...ad.
BOGDO je offline   Reply With Quote
Staro 21.09.2007., 04:25   #44
Mad_Duke
Guest

Pitanjce. Kako "otkazati" pretplatu, koja se vec placa. Za one kaj imaju isti stan vec prek 50 godina Cuo sam da dodju i stave neki kao "pecat" :lol: na TV.
  Reply With Quote
Staro 21.09.2007., 10:01   #45
Dule
Premium
Moj komp

Dule's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Pitanjce. Kako "otkazati" pretplatu, koja se vec placa. Za one kaj imaju isti stan vec prek 50 godina Cuo sam da dodju i stave neki kao "pecat" :lol: na TV.
mislim da nekako hardverski onesposobe tv.

dakle, maknes sve lcd-ove i nove televizije iz stana, i doneses crno bijeli od prije 1000 godina i onda ih zoves da ga "zapecate"
Dule je offline   Reply With Quote
Staro 21.09.2007., 11:49   #46
raf
šlap
Moj komp

raf's Avatar

Citiraj:
Autor Dule Pregled postova
dakle, maknes sve lcd-ove i nove televizije iz stana, i doneses crno bijeli od prije 1000 godina i onda ih zoves da ga "zapecate"
A prije toga maknes sve radio uredaje da ti ne bi i njih zapecatitli
raf je offline   Reply With Quote
Staro 21.09.2007., 12:00   #47
KnezTame
Premium

KnezTame's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Neznam, al neak mi se cini ovo da ti oni nemaju pravu onesposobiti uredjaj, koji je tvoje vlanistvo, jer mi to izgleda kao ti ne registriras auto, pa ti dodju doma i uniste auto??? reko WTF???

Bilo bi dobro to prvo provjeriti kod one udruge potrosaca, oni bi to najbolje znali...
Staro 21.09.2007., 12:23   #48
raf
šlap
Moj komp

raf's Avatar

ja sam prije nekoliko godina kod susjede vidio da su joj zapecatili tv - pecat je bio na onoj velikoj tipki na tvu za paljenje. Uglavnom nemozes ga korisiti. Uvijek sam se pitao sta nemogu staviti taj pecat straga na ulaz za antenu? Pa da makar mozes gledati DVD. Izgleda da se namjerno prave blesavi.

A sta ces, zakon je glup. Jer kako to da sam dok sam zivio sa sestrom i starcima imali 3 tv-a u kuci i placali jednu pretplatu, a sada za ista 3 tv-a moramo placati 3 pretplate?

A to je stari zakon koji kaze da mozes imati koliko tv/radio prijemnika oces dokle god spadaju u jedno kucanstvo, sada se u mom slucaju radi o 3 kucanstva pa treba i 3 pretplate. Sto je totalno bezveze.
Cak sam citao da bi trebao ako recimo imas 6 apartmana koje iznajmljujes moras placati 6 pretplata iako su svi ispod istog krova. Cudi me da jos nekazu da trebas svaki put kada ti gosti odu napraviti novu pretplatu za one koji dolaze sad.
Dakle 4 razlicitih gostiju, svaki po tjedan dana ostaje, svaki tjedan novo kucanstvo, dakle 4x pretplata za jedan apartman . No toga se jos nisu sjetili
Staro 21.09.2007., 13:43   #49
nexus-6
Pero_Snajper

nexus-6's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Pecat se obicno stavlja na kabel od napajanja. Ne mozes donijet stari cb tv da ti ga pecate, a maknut novi jer se zapisuje model i serijski broj prijavljenog aparata. Koliko god nakaradno bilo, cak bi morao pokvareni tv prijavit i tek kad oni pronjuse situaciju i odjave ga, smijes istog bacit u smece. Fora je u tome da to rijesis unutar zakonskih okvira, cisto da se ogradis da te ne mogu za*ebavat. Fino kulturno covjeka pustis u stan, ponudis ga kavom pa mu objasnis:
Varijanta 1: da ti je tv popaljen iz stana.
Jos bolja varijanta 2: nadjes nekoga tko placa pristojbu (baka, deda, starci... nije bitno) i uzmes njegov zadnji placeni racun. Kazes inkasatoru da si tv poklonio istome. Lik ce aparat "prebacit" na novu adresu s racuna, a s obzirom da se pristojba placa po jednom kucanstvu bez obzira na broj aparata, novom "vlasniku" je svejedno. Nakon toga izvuces plazmu ispod kreveta, vratis u dnevni boravak i obrises prasinu s ekrana.
Staro 16.04.2008., 21:59   #50
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Koje su ovo već malverzacije...
Može te prcati ako imaš satelitsku antenu spojenu na skystar u kompu?
mogao bi odjaviti tu pretplatu, taman budem imao za prazne DVDe...
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 16.04.2008., 22:06   #51
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Pa niiiije puno stara tema, nije
WraGG je offline   Reply With Quote
Staro 16.04.2008., 22:09   #52
žile
Banned

žile's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Zašto sam ja mislio da je stara samo tri mjeseca
žile je offline   Reply With Quote
Staro 16.04.2008., 22:15   #53
Crash009
Banned
Moj komp

Crash009's Avatar

Datum registracije: Jan 2005

malo je ostarila tema, no sadrzaj nije, opet nas kradu.

Ja zivim u stanu vec 13god i nisam nikad platio tu pretplatu niti necu, HTV gledam svake prijestupne godine, jednom sam im slucajno vrata otvorio, kad sam ih skuzio rekao sam da sam ne zivim tu nego samo ljudima spremam stan i zatvorio im vrata.
Crash009 je offline   Reply With Quote
Staro 16.04.2008., 22:20   #54
timmy
Premium

timmy's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
prije par dana:
inkasator (kuca na vrata): dobar dan.
ja: dobar dan.
ink: niste prijavljeni za plaćanje tv pretplate.
ja: dobro.
ink: morate prijavit tv prijemnik.
ja: nemam tv prijemnik.
ink: da li mogu pogledati u stan?
ja: moze, ako imate nalog za pretres i znacku MUP-a.
ink: dovidjenja.

nema sanse da nekom plaćam porez na tv, gledam taj tv najvise 5h mjesecno, za to mogu otic 2X u kino i bolje proc za tih 80kn.
timmy je offline   Reply With Quote
Staro 16.04.2008., 23:29   #55
piNheaD
Premium

piNheaD's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Znači tv kartica ili skystar + lcd monitor i nemogu ti ništa?
Staro 17.04.2008., 11:24   #56
RisingPower
čudovište

RisingPower's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Sve ste vi ovdje lijepo napisali da se topim od miline. Dakle, treba samo reći inkasatoru da nemam više TV i da u stan puštam isključivo policijske djelatnike sa sudskim nalogom. No pitanje je kako to funkcionira u praksi? Koja je vjerojatnost da mi idući put zaista osvane inkasator u pratnji murje koja ima nalog??? Znam da smiješno zvuči, ali kod nas je sve moguće, a pravda se uvijek vježba na slabima...

Neće mi valjda HRT za koju godinu izmislit par tisuća kn dugovanja i onda me proganjati?
Staro 17.04.2008., 11:46   #57
raf
šlap
Moj komp

raf's Avatar

Citiraj:
Autor RisingPower Pregled postova
Dakle, treba samo reći inkasatoru da nemam više TV ..
da, ali mislim da on mora zapecatiti tv, makar neki neispravni. ili prenjeti na "novog" vlasnika. Uglavnom pitaj inkasatora kako bi to trebao napraviti.
Citiraj:
...i da u stan puštam isključivo policijske djelatnike sa sudskim nalogom.
Samo uz sudski nalog ti mogu uci bez tvog dopustenja. nemoj se u*rat ako vidis samo policajca BEZ naloga pa ih pustit.
Citiraj:
No pitanje je kako to funkcionira u praksi? Koja je vjerojatnost da mi idući put zaista osvane inkasator u pratnji murje koja ima nalog???
Vjerojatnost ti je jako mala. Sudski nalog nemogu dobiti na temelju toga da danas svaki normalan covjek ima TV. Eventualno da te kroz prozor slika kako gledas TV, sto ako si u zgradi je gotovo nemoguce.
Staro 17.04.2008., 12:27   #58
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
8

Ovo me sjetilo na jedan vic iz 70-ih sa Bobijem i Rudijem :

Dolazi neka stetochina "TV kontroler" i zvoni na vrata. Rudi otvara vrata i gleda tko mu zvoni.

- Dobar dan, dosao sam provjeriti imate li TV aparat u stanu, buduci da nemamo nikakve primitke uplata vasih racuna.

Rudi ga gleda i zakuka : Ma kakav TV, nemam ja TV. Znate vi kak je to sve skupo danas. Budite ozbiljni, odakle meni TV?

Kontoler ga gleda, gotovo pa je uvjeren i pita : Dobro a sto je sa susjedom preko puta? Sa njim imamo identicnu situaciju!

Rudi : Ma dajte, Bobi je najveca skrtica koju znam. Bas ce on imati TV! Pa vi nemate pojma koliko me davi, stalno visi kod mene, samo da bi gledao TV!

ups

Za nepravde i ostalo na temu HTV-a... uzmite Anićev rjecnik (Bratoljub Klaic) koji nije mladji od 1992 i pogledajte puno znacenje : birokracije

Ova sirotinja sa linka, nije ni naznaka sto ta rijec doista znaci a barem 98% ljudi nema pojma za pravo znacenje. To je najveci odgovor na pitanje > Zasto?

Veselite se EU zakonu za eutanaziranje analogije kao potpuni prelaz na digitailju. Da vidis kako ce se to fino obracunavati i evidentirati!

> pomoch <

8

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 17.04.2008. u 12:55.
Visage je offline   Reply With Quote
Staro 18.04.2008., 18:04   #59
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
o je vec bilo puno razglabanja po internet na ovu temu..

uglavnom to je pristojba za tv prijemnik. nema veze jel ti imas antenu ili nemas. nema veze jel gledas i sta gledas. ako imas tv onda to moras platit. ako ih vec nekeko sjebes, onda te jebu za tranzistor na kojem kao slusas radio..uglavnom nasa televizija na ovaj legalan nacin godisnje ukrade 900 000 000 kuna (slovima:devet stotina milijuna kuna) a svi smo svjedoci sta gledamo na HRT-u.
A taj iznos pretplate se određuje na jos debilniji nacin. mislim da je to 1.8% prosjecne place u rh. Ja sam se doma svadjao sa starcima i objasnjavo ima neke stvari, ali nista. star odjavila tv, ali dosao za par dana inkasator i zaprijetio joj prijavom i ona ga odmah prijavila ponovo. ja sam se rasplakao kad mi je rekla..uglavnom kad cu ja imati svoj stan, necu nikad to placati..i ne placam vec 4 godine.

Mislim da tv kartice nisu u toj kategoriji, ali taj "zakon" je toliko glup, nedorecen, toliko rupa..ali ponavljam jako je dobar jer godinje donese ne malu svotu novaca za za sta? za nista? cigani, majku im jebem ušljivu..

a sto se tice odjebavanja tih cigana od svog kucanstva ima par nacina.
naravno finih i manje finih (ja sam za ove druge)

Znaci govorim sve iz iskustva, jer sam imao situaciju u Bjelovaru kod staraca.

Bila je fora da odete u neki servis i oni vam napisu da je vas tv pokvaren i da se ne moze popraviti..i vi s tim i izjavom da niste u financijskoj situaciji da kupujete novi, i oni vam skidaju pretplatu..
Drugi je da vam pečate tv..

Ali..sad se ušljiva gamad dosjetila pa sad kad idete ih syebat na nacin br.1 onda morate potpisat izjaviu da ce te ga pustit u kucu da on provjerava kad hoce da li vi imate tv u SVOJOJ KUCI.. i onda vecina ljudi odustane od toga, ali finta je da to potpisete i kad vam dodje samo mu pripremite isprintan zakon o nepovredivosti doma i to mu urucite.. a ako vam nesto pocne srat sa zadovoljstvom ga izudarate tupim predmetom..naravno po glavi..i onda pozovete policiju i kazete da je lik dosao, prijetio, psovao i da ste bili primorani upotrebiti silu (ili ti "po glavi stanovnika").
Pa jel ste vidjeli gdje po novinama da je netko napao inkasatora? ja nisam, a zasto? zato jer su to picke koje gnjave zenu i djecu, a kad im dodje covijek objasni neke stvari pobjegnu ko picke i onda se nadaju da ce ulovit zenu samu doma i onda nju najebat na to sranje..

Zamislite ovo: kupite ves-masinu. I doma dolazi lik iz hrvatskih voda i pita za masinu, jel imate, hoce on to provjerit i takve gluposti. sta bi mu rekli? i napravili?

ista stvar je i s tv, smo sto oni imaju neku nazovimo to podrsku zakona i onda na jadnim ljudima iskamce tolike novce. napominjem, ne znam ni jedan primjer da je netko odjebao inkasatora i da je ovaj dosao s murjom, uostalom mislim da je to nemoguce.. znaci neka vam prijeti samo ga odjebite..jer on zna da to sto radi da je to sranje od posla, ali mislim da su oni nesto placeni po pretplati..u biti isplati ima se jebat tebe u zdrav mozak..

P.s. ispricavam se na rijecniku, ali to je valjda jedina tema koja me toliko zapali i ne mogu si pomoc..
srale7 je offline   Reply With Quote
Staro 18.04.2008., 18:37   #60
Crimecop
..::..u prolazu..::..
Moj komp

Crimecop's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
S većinom stvari šta si reka se slažem,ali nemoš inkasatore napadat to su samo pijuni koji rade svoj posa.Druga je stvar šta je zakon tako sjeban kakav je a jeb.. oni moraju radit svoj posa.Kao šta si reka ima puno caka kako ih zenut da neplaćaš ali većina ljudi se boje da na kraju opet nebi izvukli kraći kraj pa morali kazne plaćat kad ih uhvate ,a kako god da okreneš ti si uvik u krivu(mislim kad te uhvate) jer ako imaš TV ili radio platit moraš ,takav je zakon,ili snosi sankcije ako ili kad te uhvate.
Ja osobno ne plaćam,prije godinu i nešto dana su mi bili ja san reka da stan nije moj i da dođu za par dana kada će vlasnik biti prisutan a onda nisan otvara kad su došli,i baš nekidan rođo mi zvoni ovaj put neki drugi a meni Dnevnik se čuje i kako da mu sad lažem da neman tv. Bacia mu opet istu spiku, stan nije moj dođite sutra tad će biti vlasnik tu (još on meni broj mob. ostavija ako nemože sutra "vlasnik" da ga zovne pa da se dogovore za drugi dan da dođe) i sad se nadam da sam ih se riješio do iduće godine.

CPU: Intel i5 750, 2.66GHz, socket 1156
MBO: Gigabyte P55-UD3, s1156, Intel® P55
RAM: 4x2 GB DDR3 Kingston, 1333MHz
GPU: MSI GTX 770, OC Twin Frozr
HDD: WD Caviar Black 1TB, 1001FALS, SATA II, 32Mb Cache
PSU: FSP Raider 650W
OPT: LG GH22NS, DVD±RW, 22x DVD±R ,8x DL , 40x CD-R
CASE: Antec 300, black
MONITOR: LG Flatron W2361V-PF 23",black, 16:9, Full HD

TIPKOVNICA: Logitech G105
MIŠ: Logitech G700 & SteelSeries Qck+
ZVUČNICI: Logitech S-220, 2.1