Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 16.04.2008., 10:39   #1
smrad
Premium

smrad's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
DVD recorder

Zanima me DVD recorder, do 2000kn. Ne znam sta treba gledati kod toga, samo mi je bitno da ima USB, da mogu snimljene stvari prebacivati na externi disk.

Molim vaše preporuke

ako NE ZNATE odgovor na moje pitanje, molim vas -> ne pišite ništa
smrad je offline   Reply With Quote
Staro 16.04.2008., 10:44   #2
Ubleha
Premium
Moj komp

Ubleha's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Pioneer i Panasonic su ti najkvalitetniji, a koliko cujem od kolega Sony se puno kvare pa ih je pametnije izbjegavati sto se tice USB-a mislim das nemozes sa snimaca prebacivati vani nego samo sa eksternog diska ili stika na snimac mada nisam siguran.
Oglas

Oglas
Staro 16.04.2008., 19:51   #3
refugee
Malac
Moj komp

refugee's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Ne zelim se opet upustat u rasprave, ali Sony je barem jednako kvalitetan.
Rekla kazala kvarovi su tocni kao i tracevi u Farmi.
1GB DDR 400 KingMax
Seagate 200 GB
PNY 6800 GT
NEC 4551 DVD-R/RW DL + Toshiba DVD-ROM
refugee je offline   Reply With Quote
Staro 16.04.2008., 20:01   #4
Ubleha
Premium
Moj komp

Ubleha's Avatar

Nisu tracevi, kolega mi radi u sony servisu tako da mi je lijepo rekao da ima jako velik procenat kvarova, a poznato je da su na tom polju Pioneer i Panasonic dosta pouzdani i kvalitetni.
Staro 16.04.2008., 20:25   #5
refugee
Malac
Moj komp

refugee's Avatar

Panasonic ima godinu dana garanciju, Sony 2. Cak i ako se pokvari, miran si.

Ja osobno imam 2 Sony dvd playera i 1dvd rekorder i nikad nikakvih problema. Isto tako i sa televizorom, za koje takodjer kruze glasine kako se jako kvare!

Again, preporucam da bar razmislis i o Sonyu. Ja sam prezadovoljan, a i kolko citam vani su korisnici jako zadovoljni, a i pobrao je dosta nagrada.

Ali isto tako, istina je da (zasad barem) nijedan ne moze snimati na usb, nego sa usb-a.
1GB DDR 400 KingMax
Seagate 200 GB
PNY 6800 GT
Staro 16.04.2008., 20:37   #6
SlavoS
Premium

Datum registracije: May 2003
Panasonic DMR-EH57 , nema USB ali ima HDMI i upscaling i naravno najbolje cca1700kn, na akciji u Metro-u.
Staro 16.04.2008., 22:22   #7
Ubleha
Premium
Moj komp

Ubleha's Avatar

Ti imas pozitivna iskustva sa sony komponentama naprotiv ja ne, dva pokojna dvda i jedan tv su mi dovoljan razlog da mi sony vise ne ude u kucu, ali zato imam 3 pioneer dvda raznih generacija koji rade ko doxa.
Staro 16.04.2008., 22:30   #8
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
a sony je sam kriv sto kod nas ima takvu reputaciju. da nam prestanu slati smece robu i da konacno kupujemo isto sto i ljudi na zapadu (ionako placamo iste ili vece cijene) mozda bi ga i kod nas ljudi voljeli kao nekada. a ne da moram kad kupujem nesto gledati zemlju proizvodnje da bi znao hoce li moj sony tv krepati sutra ili za 8 godina. a garancija ne znaci nista, smece nazalost ostaje smece i kada ga "poprave".

no takva nam je sudbina, sa nesto vise od 4 milje stanovnika tesko mozemo ocekivati da ce se politika sonya promijeniti kad istu robu dobivaju i drzave s daleko vise....njihov jedini problem je sto se zovu rumunjska, bugarska i slicno
greg SE je offline   Reply With Quote
Staro 17.04.2008., 00:12   #9
refugee
Malac
Moj komp

refugee's Avatar

Ok. Vidim da sam u manjini

Samo cu jos dodat da imam 9 Sony uredjaja doma, i nikakvih problema sa njima.
1GB DDR 400 KingMax
Seagate 200 GB
PNY 6800 GT
Staro 17.04.2008., 00:56   #10
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor smrad Pregled postova
Zanima me DVD recorder, do 2000kn. Ne znam sta treba gledati kod toga, samo mi je bitno da ima USB, da mogu snimljene stvari prebacivati na externi disk. Molim vaše preporuke
Bez ljutnje ljudi ali stvarno nemojte biti tolike lijencine za otici na search foruma. Imas valjda barem 10 recentnijih tema koje se bavi istim pitanjem. Od mene ih je barem 50% i sve u tancinu imas spomenuto. Ovo sa externim diskom mozes zaboraviti. Zastita prava. Uz to, cak ni top model Pioneera koji mi je dolijao trenutno, neda nista osim audio igara na vanka. Ostale finese na koje trebas misliti prije kupovine... vec sam 10k puta pisao.

Citiraj:
Autor refugee Pregled postova
Ne zelim se opet upustat u rasprave, ali Sony je barem jednako kvalitetan. Rekla kazala kvarovi su tocni kao i tracevi u Farmi.
Netreba generalizirati s time se slazem. Nazalost refugee, pitas li upucenije prodavace ili servisere u trenutku kad nisu u nekoj sluzbi promocije... nijedan nece preporuciti Sony-a!

Ako si imao priliku gledati iznutra njegove DVD recordere, onda znas da unutra pola logike nema veze sa Sony-em! Sony jer servisno stekao izuzetno losu reputaciju zadnjih 5+ godina specijalno za mini linije i DVD recordere. Drago mi je da tebi radi i kucam u drvo da tako i bude. Ali po uzorku sretnog vlasnika nemoze se sakriti podatak da su nonostop gosti servisa. Imam dosta pro opreme od Sony-a. Srecom po mene - tad su bila druga vremena konstantne kvalitete. Ali danas ni za poklon (posebno ne tada) nekome nebi uzeo Sony DVD recorder.

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 17.04.2008. u 01:29. Razlog: Tunirao sam Divoon zvucnike
Visage je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 17.04.2008., 08:43   #11
refugee
Malac
Moj komp

refugee's Avatar

Ajde, svaka cast. Normalno, i argumentirano slozen post.

Al ja opet kazem, ako i je veci postotak kvarova, to ziher nije vise od 2-3 % posto prodanih uredjaja, naspram mozda 1-2% kod drugih marki. Ne radi se tu o kolicinama od 50%.
Prica se da je i Fiat apsolutno najnepouzdaniji auto. A eto, moj ide 5 godina bez problema. Dok znam iz bliskih izvora da je covjek imao problem sa novim BMWom, 3 puta u prvih 6 mjeseci.

Sony DVD rekordere ne prozvodi 5+ godina, to je druga stvar.

A ako se prica o onim jeftinim plasticnim mini linijama koje imaju satro 400W, a kostaju 800kn, onda vjerujem da se kvare.
Ja imam svoju 6 godina, ima i cd changer, cak i sa njim nikakvih problema. Cita dan danas sprzene cd-e bilo kojeg proizvodjaca. Istina, kostala je dosta vise, ali ni ne volim kupovat entry modele.

Fakat ne govorim bez pozadine, i bez iskustva ili zato kaj mi Sony placa nekaj, jednostavno imam samo pozitivna iskustva.

Sa svim uredjajima, od mp3 playera do televizije.

Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Bez ljutnje ljudi ali stvarno nemojte biti tolike lijencine za otici na search foruma. Imas valjda barem 10 recentnijih tema koje se bavi istim pitanjem.
...
1GB DDR 400 KingMax
Seagate 200 GB
PNY 6800 GT
Staro 17.04.2008., 09:35   #12
Ubleha
Premium
Moj komp

Ubleha's Avatar

Cinjenica je da se sve kvari i to sve vise i vise radi jeftine proizvidnje tj. hiperprodukcije i nikakve kontrole kvalitete, ali ipak radije bih kupio uredaj od firme sa kojom imam pozitivna iskustva nego neke sa kojom sam popusio vise puta, pa pametan se uci na tudim greskama a budala na svojima.
Imam i ja kolegu koji voli Sony vise nego svoju mater sve mu je u kuci sony mislim da sony radi automobile i to bi mu bilo njihovo mada i on sam kaze da su se pokvarili u odnosu na nekada evo njemu je prije dva dana riknuo sony BR player star dva mjeseca jos covjek to jako malo koristi jer nema vremena dok drugi kolega gazi samsunga mjesecima bez bilo kakvih problema cak sve gleda i slusa na njemu cd,dvd,br....
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno