|
![]() |
#1 |
Glupost je neuništiva
Datum registracije: May 2007
|
prog za ograničenje pristupa nekoj web stranici
Tražim program koji bi recimo dopusto useru da posjeti neku web stranicu na recimo sat vremena za taj dan i to je to. Nema da ga resetira pa ponovno sat vremena itd. Sada lajički. Dam ti da si na fc expertu sat vremena, a kad prođe sat vremena nema više tog ![]() Ako nema nešto takvo ima li tko kakvu drugu ideju i riješenje????????
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
sta si ti neki tata koji stiti djecu? XD to bi mogao napravit s tim programima, kao zastitu za djecu, citao sam u BUG-a, pa kad nadem, sutra cu postat...do tada, gledaj u tom smjerom |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Koliko sam upoznat moze se napraviti na proxyu ili imati neki zasebni uredjaj tako konfiguriran. Ako trazis neki software koji bi to radio, mislim da ne postoji ali bi volio da me ispravite ako grijesim. ![]()
___________ Just atha x Zadnje izmijenjeno od: atha. 16.04.2008. u 08:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Pitanje je samo imas li prostora za implementirati proxy te na kojoj platformi radis, kako bi ti ljudi mogli detaljnije pomoci.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Glupost je neuništiva
Datum registracije: May 2007
|
komp i lap na wirelessu. Na oba dva win xp. Ovi programi za djecu ili štite od neželjenih riječi ili skroz zabrane. Ja tražim nešto što će recimo dopustiti sat vremena igranja na playtoyu i poslje toga fajront. Ali opet ne sad dozvoliti od 3 do 4 ili od 3.35 do 4.35 nego kad se spoji na play sat vremena i zum gotovo nema. Znam kak ga mogu skroz zabraniti ali to ne želim. Se razmemo?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|