|
![]() |
#1 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Avalonija - (10-ka za integraciju i dizajn)
8 Posjetim s vremena na vrijeme stara imena, malo da vidjem sto je novo i paf ! Najbolji audio site koji sam vidio godinama. Ne volem kupanje u flashu, ali decheci su posao napravili za cistu desetku. Motivi, elegancija, integracija izbornika, atmosfera = A1 ! Avalon Acoustics ![]() 8 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
I kolko to kosta (cca) ? Jel samo meni izgleda skupo, ili? Visage stavi si ispod nicka, Voli skupo kupit i nemasno pojest ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Avalon spada medju 3 najbolje manufakture obrade drveta u audio industriji. Jako precizni zvucnici. Malo pre analiticni za moj ukus. Samo kutije u koje pakiraju zvucnike izgledaju bolje od vecine top modela ostalih imena ![]() ![]() Imaju i jako neobicnu lokaciju za terminale kod pojedinih modela : ![]() Cijena valorizirana materijalima kao i obicno. Od par tisuca do 40k i 80k za 2 dva top modela s vrha. Top model kao i kod vecine, kupuje samo oktavu vise i dinamicki sposobniji. Najvise prodaju 3 prva modela. Nisu cijenom top modela uverili cak ni one koje kupuju samo impulsom Stereophile recenzije. Takvi radije vole nesto poznatije u sobi imati. U zadnjoj fazi zlatnog High Enda, s kraja prve polovice 90-tih, ovo im je bio primarni dizajn ![]() Dobili su epitet mrtvackih lijesova zbog robusnosti i velicine... pa su mnogi dileri u sali znali reci da ce ih vlasnici koristiti i nakon smrti ![]() Gledam tvoj avatar i pitam se kako sa Samba Pa Ti ovaj chiko da zavrsi sa ovakvom metrochobanskom samodopadnom fotkom? Sve propada ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|