|
![]() |
#303 |
Silent killer
Datum registracije: May 2006
|
Hm gdje se vidi koja je verzija igre? Pitam jer ova verzija koju sam ja "kupio" nije imala problema sa instalacijom (forge?!) i radi sasvim ok. Nekakva usporavanja se pojavljuju jaaaako rijetko i to na 2-3 sekunde ali mislim da je to do moje konfe. Kao što sam već rekao sad operiram po Acreu i nikakvih problema. E sad neugodno bi e iznenadio kad bi mi na pola puta javio "nemreš dalje, verzija je alpha, beta, gama.....
![]() |
#304 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Btw. Ima li tko iskustva sa igranjem AC na gamepadu na PC-u? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#306 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Da objasnim ![]() S prvom gljivom na Chillstreamu kad treba u AS-u definirati kretanje (naprijed, natrag, lijevo i desno) ne napravi kako treba. Kad definiram za naprijed on isto to stavi za natrag i obratno, isto radi i s lijevo i desno. Drugu gljivu neće mapirati za kretnju uopće :/ Dodatni program uz LC ne dolazi tako da ako itko ima kakvu ideju neka puca ![]() I kako je i mrga već napisao u drugim igrama radi bez problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#308 | |
Premium
|
Citiraj:
Čekam da netko s LC-om potvrdi ovaj problem ili je samo kod mene ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Why so serious
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Orthodox file manager
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#317 | |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Nije problem u tome, nego kad igram preko gampeada lijepo se izvalim na krevet i skačem po zgradam i pravim parkour vratolomije.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#318 | |
Why so serious
|
Citiraj:
![]() ![]() Jel vidite varku optičarku?? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Banned
|
Imaš na youtube tutoriale ![]() Čak sam i bio našao neke interaktivne mape negdje sa pozicijama templara i zastavica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Premium
|
Radi mi Chillstream, iz nekog nepoznatog razlog radi ispravno s AC-om samo ako je ustekan prilikom paljenja PC-a O.o Neka, bitno je da radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Why so serious
|
E, neda mi se već gaovorit kak je super AC, al da velim kak mi se NAJVIŠE u igri sviđa skakanje u sijeno ![]() No evo problema, jel netko ima problema sa pokretanjem DX10 ikone? Frend mi ima 3850 i kad pokrene dx10 mod uđe u igru i sve 5 no nakon 20sec u meniju samo zašteka i javi da su display driveri prestali radit!! Ima netko ko zna nekaj o tome? A sa dx9 nema problema! |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
I tako napokon dobio igru..i nakon 5 mjeseci čekanja na ovu igru...ljepo stavim...pokrenem...očekivajući da će mi sve na maximali ići..ali..NEĆE ![]() i eto ubilo mi uopće i želju za igranjem....20 fremova.. ali ajde da vas pitam nešto. Zašto ljudi lažu? zašto ljudi pišu da im leti na 3850 ili na slabijim grafama,zašto pišu da je igra jako optimizirana zašto na svim testovima 8800gt vrti assassins creed iznad 30 fps.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Igra radi super na 1680*1050, sve max ![]() Čak sam upsio riješiti i problem sa screen tearingom. Kontrole su u kulcu totalno. Nabavit će se gamepad ![]() Death to WASD ![]()
![]() |
#330 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
jel to govoriš za DX9 ili DX10 jer ja sam pričao za DX10 ali na DX9 mi leti 40 fremova i nespušta se naravno sve na maximali aa uključen na maximali DX10=30 fremova prosijek kad je puno ljudi u gradu 20-19 fremova sve na maximali aa uključen na maximali DX9=40 fremova prosijek kad je puno ljudi u gradu 39-38 fremova. Zadnje izmijenjeno od: Gordon Freeman. 13.04.2008. u 17:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|