|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
nije jos jedno glupo pitanje za napajanje
gledajte donekle je mozda glupo pitanje al evo recite mi sad, ne razmisljam u buducnosti o sli i takvim glupostima al me zanima jel moje chieftec od 400w napajanje moze podrzavat sve najjace komponente u kucistu sto postoje na trzistu i koji su overclockani bez ikakih problema,npr. da imam 9800gx2 clockanu,neki ludi quad i ono kontate me i sve to clockano,jel bi mi bilo dosta il da kupim neko jace pa da se na duze vrijeme rjesim pitanja napajanja |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ne. Kupi jace.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Pa po wattazi bi mogao gurati 3870x2 i 65nm c2q lagano klokan na 3.2G koliko obicno ide na stock voltazi, ili pokusat s 9800gx2 i nekim 45 c2d naklokanim do boli. Problem s tim entry napajanjem od chiefteca je kaj generalno ne podnosi jace kartice. Iako bas ne vidim razloga stedjet na napajanju kad se kupuju komponente od koje zajedno vrijede 5000kn, ili je ovo vise teoretko pitanje. Da mi je vidjet hx520 nakon 3g rada pod torturom ocane 9800gx2 i nekom 65nm quadu klokanom kak se spada. Zadnje izmijenjeno od: xnautix. 11.04.2008. u 14:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ne kužim na što ciljaš? Zašto nebi radio 3g pod tim kaj si nabrojao? WYI napajanje se ne "troši više" time kaj radi na 70% nominalnog kapaciteta u odnsou na to da radi na npr 30% kapaciteta... ![]() Kad se pokvari pokvarit će se neovisno o tome jel na njemu radio nabrijot stroj ili dva ventilatora i hard disk sa mATX pločom i nekim celerčekom...
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Vidjet ćemo za 3-4g ali ionako je pola tih garancija marketing, posebno one "doživotne" pa ja niti ne računam s tim, meni je recimo 3g sasma dosta bilo koja komponenta kod mene ima 99% šanse da će bit zamjenjena nečim drugim unutar tog roka... Anway ajde reci onda kaj bi onda ti preporučio kao napajanje koje će trajati "duže" da čujemo?
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Bannija :D
|
Citiraj:
![]() čovjek je pitao koliko jako napajanje mu treba, i odgovor glasi da za najjače komponente 400w chieftech je preslab,ako već planira potrošit hrpu love na tako skup procesor i grafičku,onda mora bit svjestan da će morat ispraznit još malo džepove i za jače napajanje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
2 i pol godine starog i "istrosenog" Hiper type-R 580W mi je trgovac uz smijesak zamijenio, zato jer je prozujao jedan vent na napajanju i jos mi ga je zamijenio za Type-m 630W sa novom 3 godisnjom garancijom. Tako da jeli napajanje staro 1 mjesec ili 5 godina, dokle god ima garanciju, dobit ces zamjenu, jer ducan ionako nema veze sa garancijom, oni samo rade "procjenu" kvara, ako procjene da je popravak preskup ili predug, odmah ti daju novu komponentu, jer oni neispravnu komponentu salju proizvodjacu. jer oni nisu ovlasteni da smiju bilo sta popravljati. Tako da 5 godine garancije, znaci 5 godine garancije.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|