|
![]() |
#1 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Colin 4
Eto, fala Bogu, napokon dobar. Podivljao sam dok sam čekao nešto dobro nakon dvojke i isplatilo se. Sada da podesim volan onako kako treba, podesim grafiku, naučim ponovno vozit i nema me na mjesec dana u vanjskom svijetu. Gadan je za voziti ali na 2WD nema problema. To žmirečki projdem. Najviše me oduševilo određeno zakucavanje u stup (ko ga tamo postavi). Zakucam se a ispred mene skoči (moj) branik i otkotrlja se. E to je to.
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Oho, miris oktana u zraku a? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Re: Colin 4
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Feldwebel
|
Colin 1 i 2 sam razvalo. ovo nije ništa teže. Tam sam imal 20-25 sekundi prednosti ispred konkurencije i u advanced modu nisam izgubio nijednu utrku. Ekspert nisam probavao jer me nije zanimalo. Da Žmirečki.
![]() |
#6 | |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
....quattro cd-i |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Zakon igra, ne odvajam se vec par dana od nje. ![]() Preso 4WD championship, jos mi osto 2WD.... btw koji su vam auti najbolji u klasi 4WD a koji u 2WD? (adje RAČE da te sad čujemo ![]() meni nekako Pegi prirasto srcu... ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Feldwebel
|
Prošao sam 2WD sa Citroenom a počeo 4WD sa Subaruom. Nekako mi ti auti najviše odgovaraju ali to je jako subjektivno kao i postavke. Vjerujem da bi moje postavke bile drugima užas. Moraš sam procijeniti.
![]() |
#9 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja sam proso 4WD sa Impretzom i mogu ti rec da je jako dobra, a sad s Puntom frljim 2WD i zasad se fino ponasa, a sto se tice postavki to je posebna prica, svatko ima drukciji ukus. ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
A ja još nisam kupio igru! ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|