![]() |
Colin 4
Eto, fala Bogu, napokon dobar. Podivljao sam dok sam čekao nešto dobro nakon dvojke i isplatilo se.
Sada da podesim volan onako kako treba, podesim grafiku, naučim ponovno vozit i nema me na mjesec dana u vanjskom svijetu. Gadan je za voziti ali na 2WD nema problema. To žmirečki projdem. Najviše me oduševilo određeno zakucavanje u stup (ko ga tamo postavi). Zakucam se a ispred mene skoči (moj) branik i otkotrlja se. E to je to. |
Oho, miris oktana u zraku a?:D
|
Koliko CDa ima colinček 4?
Moram ga nabaviti,ali mi ostaju tipke nemam volan:fuming: |
Re: Colin 4
Citiraj:
|
Colin 1 i 2 sam razvalo. ovo nije ništa teže. Tam sam imal 20-25 sekundi prednosti ispred konkurencije i u advanced modu nisam izgubio nijednu utrku. Ekspert nisam probavao jer me nije zanimalo.
Da Žmirečki. |
Citiraj:
....quattro cd-i |
Zakon igra, ne odvajam se vec par dana od nje. :)
Preso 4WD championship, jos mi osto 2WD.... btw koji su vam auti najbolji u klasi 4WD a koji u 2WD? (adje RAČE da te sad čujemo :D ) meni nekako Pegi prirasto srcu... ;) |
Prošao sam 2WD sa Citroenom a počeo 4WD sa Subaruom. Nekako mi ti auti najviše odgovaraju ali to je jako subjektivno kao i postavke. Vjerujem da bi moje postavke bile drugima užas.
Moraš sam procijeniti. |
Ja sam proso 4WD sa Impretzom i mogu ti rec da je jako dobra, a sad s Puntom frljim 2WD i zasad se fino ponasa, a sto se tice postavki to je posebna prica, svatko ima drukciji ukus. :p
|
A ja još nisam kupio igru! :D :( :(
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:25. |