|
![]() |
#1 |
doktor, trekkie, amd-ovac
Datum registracije: Sep 2003
|
DVD mediji-sto valja?
Ovako-recite sto valja.od + i -, po vasemiskustvu.Vidio sam neke jeftine gigamaster za nekih 6kn, pa mislim da je to prejeftino... sumnjivo niska cijena.Znam za traxdate blank, a princo dvd-a se kako cujem, treba debelo kloniti.Sto vi kazete? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
doktor, trekkie, amd-ovac
|
recite jos sto o infinityu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
dosad sam jedino snimao na traxdatu (branded) i te gigamastere i jos par e-performance. traxdate toplo preporucam, nijedan sheban, svi (100%) dvd-romova u kojim su isprobane su ih procitali. a sto se tice gigamastera, na nekih 50% DVDa je shebo zadnjih 200njak MB na disku. moja przilica ih cita, noviji dvd-romovi isto, al stariji nista ![]() frendov lg 16x cita, al ful ful sporo
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja sa Traxdatinim medijima koji su u trgovini bili na spindlu nemam dobrih iskustava.Malo bolje sam ih pogledao i to kao da je neko orao traktorom po njima.Užas jedan.Nepržljivi su.Gamad trgovačka ih takve prodaje pošto znaju da je traxdata jako dobro općeprihvaćena i da će ih moći vrlo jednostavno prodat bez obzira kakvu su torturu mediji prošli prilikom skladištenja,a možda i prodaju neke drugoklasne koje su jeftino nabavili,pa na njima zarađuju.Inače protiv Traxdate u kutijama ni riječi protiv.Svaki je spržen bez problema.Pržilica je Pioneer 106 d i prži po raznim medijima i najjeftinijim,ali po uništenim ne.Iz osobnog iskustva preporučam Traxdatu u kutiji,Verbatim je da je malo skuplji ali je zakon i Medianca iz Ipercoopa.Spržio ih 30-ak bez ikakvih problema.Oduševili su me.Oni na spindlu su lijepo zapakirani zaštitnom plastikom,a oni u kutiji su skuplji zbog kutije.Zaključak:Verbatim,Traxdata zapakirana u kutiji i Medianca.Ovo je iz vlastitog iskustva.
![]() |
#5 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Nemam DVD pržilicu, ali kod frend-a sam spržio 20-ak komada na Traxdata 4x i nekoliko na 2x i svi su OK. On ih je pak spržio puno više. Na <B>Discreet</B> je snimao malo ( 30-ak kom) jer su koma. <B>Princo </B>2x od 50 snimljenih 4 ne rade, 10-ak ih se slabije čita (Pioneer, LG, Toshiba, Lite-on). Na <B>Traxdata</B> 2x i 4x je snimio oko 400 kom. i samo tri-četiri slabije čita. Svi mediji su DVD-R. Od ostalih sam isto čuo da imaju problema sa Princo 4x i to na Sony, Pioneer i LG pržilici. Najbolje su se pokazali Traxdate(jeftini i dobri). Naravno dobri su i Verbatim, ali su skuplji.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
TDK 4× -R je visoko preporučljiv (13.3 kn u Kvarku) lijepa kutija i lijepi medij još ti je dobar medij Verbatim 4× kutija JC i Verbatim DVD + i - pastel disc + medije ti ne preporučam jer stariji čitači ih baš ne vole Traxdata možda i radi, ali osjetljivi čitači ju ne vole, i na grafu su imali jako puno grešaka (4× snimljen na 4×, 4× na 2× je koliko toliko prihvatljiv) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ex-Gastarbajter
|
Traxdate su po meni najbolji, od 30 komada svi čitljivi. Jel to samo meni ili nero ne zna baš pržit dvd-e, uvijek zajebe kraj diska. I da, stariji DVD-romovi neće pročitat pržene medije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Night shift
|
Citiraj:
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ex-Gastarbajter
|
Da pojasnim, nero mi neželi finalizirarti DVD-e, nego samo stane(Nero 6), a RecordMax radi ko urica. Stariji DVD-ROM-ovi (moj GD-5000 i frendov neki stari LG) ne prepoznaju uopće pržene DVD medije, neovisno o vrsti i proizvođaču. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Night shift
|
Frend ima Pioneer-a i koristi Nero 5.5.10.28 i nikad nije imao tih problema, a spržio je priličan broj Traxdata (~400 kom.). Probaj stavit stari Nero ili upgrade firmware-a.
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: DVD mediji-sto valja?
Citiraj:
![]() Princo 1x je prvo bio katastrofalan, a zatim odličan medij. Princo 4x kako koja serija. Općenito ne možeš fulati sa Traxdatama (RitekG04). Po mogućnosti biraj one koji nemaju tisak, jer ih taj tisak decentrira, a to writeru i readeru u slučaju DVDa jako smeta. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
Uređivanje | |
|