|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Slot in combo drive...
Ima li igdje u RH za kupiti doticna stvarca... znaci varijanta prorez na kucistu u koji idu DVD/CDR/CDRW mediji? Kopao, trazio i ne nasao nista... a trebalo bi mi za jedan mod... nije hica ali... THX, D.
![]() |
#2 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
cuo sam prituzbe da combo nije najbolje rijesenje... kao sto ni taj slot-in mehanizam previse dugotrajan...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Ali ja sam prije pola godine kupio rabljenog 36x CD čitača, slot-in(pioneer of kors. izgleda da imaju patent, kad nitko drugi to ne koristi za kompjuterske CD-ROMove) i sve radi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
drugovi... svjestan sam cinjenice da combo nije nesto dobro... ali... s obzirom da cijela stvar treba stat u kutiju za cigare (PS, VIA EPIA M1000, nekakav HDD, vjerojatno 2,5" radi velicine i naravno opticki pogon) nemam drugog izbora. Ukratko vidio na www.mini-itx.com projekt Humidor i odlucio i sam nesto malo probat napravit...
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja imam Pioneer slot-in DVD i super je, puno praktičniji od ladice. Frend ima slot-in već oko dvije godine tak da mehanizam nije loš. Veća je šansa da odlomiš ladicu ![]() Zadnje izmijenjeno od: rendula. 15.03.2004. u 20:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Sannin
|
da to kad si zbijen s prostorom ima smisla... ma i meni je super slot smo ga guras... ali taj mehanizam je lako kvarljiv, bio??... pa i nije bas puno zazivio...
![]() |
#7 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Slot in kvarljiv? Ma o čemu vi to? Pa svi auto CD/MP3 playeri koriste slot in i u čemu je problem? Ja ga imam i imao sam ga, i u čemu je problem... Čak je i bolji kod compa jer dok guraš ima četkice s donje strane pa ti očiste CD od prašine... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 |
Sannin
|
a imam sam 2 frenda kojima je riknuo... mozda da ih pitam sta su radili s njima... ![]()
![]() |
#10 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Ja sam imao 2 slot-in (Pioneer) uređaja i nijednom se taj mehanizam nije pokvario. Prvi sam prodao zato jer sam uzeo DVD čitač koji radi već godinu dana bez problema. Znam isto 5-6 frendova koji imaju Pioneer slot-in DVD i nijednom se taj mehanizam nije pokvario, a koriste ih 2-3 g. Što se tiče kvarova, događaju se na svim uređajima. Uvijek postoji određeni postotak lošijih primjeraka (jeftina pro.) ali općenito nisam ču da se kvare više od tray uređaja.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Sannin
|
da to je najvjerovatnije -oni su uzeli prvu seriju cim su se pojavili... imam u autu slot i radi... samo nece da cita cd-rw... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|