![]() |
Slot in combo drive...
Ima li igdje u RH za kupiti doticna stvarca... znaci varijanta prorez na kucistu u koji idu DVD/CDR/CDRW mediji?
Kopao, trazio i ne nasao nista... a trebalo bi mi za jedan mod... nije hica ali... THX, D. |
cuo sam prituzbe da combo nije najbolje rijesenje...
kao sto ni taj slot-in mehanizam previse dugotrajan... |
Citiraj:
Ali ja sam prije pola godine kupio rabljenog 36x CD čitača, slot-in(pioneer of kors. izgleda da imaju patent, kad nitko drugi to ne koristi za kompjuterske CD-ROMove) i sve radi... |
drugovi... svjestan sam cinjenice da combo nije nesto dobro... ali... s obzirom da cijela stvar treba stat u kutiju za cigare (PS, VIA EPIA M1000, nekakav HDD, vjerojatno 2,5" radi velicine i naravno opticki pogon) nemam drugog izbora.
Ukratko vidio na www.mini-itx.com projekt Humidor i odlucio i sam nesto malo probat napravit... |
Ja imam Pioneer slot-in DVD i super je, puno praktičniji od ladice.
Frend ima slot-in već oko dvije godine tak da mehanizam nije loš. Veća je šansa da odlomiš ladicu:D |
da to kad si zbijen s prostorom ima smisla...
ma i meni je super slot smo ga guras... ali taj mehanizam je lako kvarljiv, bio??... pa i nije bas puno zazivio... |
Slot in kvarljiv? Ma o čemu vi to? Pa svi auto CD/MP3 playeri koriste slot in i u čemu je problem? Ja ga imam i imao sam ga, i u čemu je problem... Čak je i bolji kod compa jer dok guraš ima četkice s donje strane pa ti očiste CD od prašine...
|
Citiraj:
|
a imam sam 2 frenda kojima je riknuo...
mozda da ih pitam sta su radili s njima... :D |
Ja sam imao 2 slot-in (Pioneer) uređaja i nijednom se taj mehanizam nije pokvario. Prvi sam prodao zato jer sam uzeo DVD čitač koji radi već godinu dana bez problema. Znam isto 5-6 frendova koji imaju Pioneer slot-in DVD i nijednom se taj mehanizam nije pokvario, a koriste ih 2-3 g.
Što se tiče kvarova, događaju se na svim uređajima. Uvijek postoji određeni postotak lošijih primjeraka (jeftina pro.) ali općenito nisam ču da se kvare više od tray uređaja. |
da to je najvjerovatnije -oni su uzeli prvu seriju cim su se pojavili...
imam u autu slot i radi... samo nece da cita cd-rw... :( |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:32. |