Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.08.2007., 12:29   #1
CezAR145
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Buđet: 7000kn

Pozdrav. Znači tražim laptop do 7000kn. Da se može kupiti u Zg u dućanu.(ne web shop). Upisao sam strojarstvo pa bi se koristio za programe tipa cad, ali ne isključivo za to. Bilo bi tu svega tj neki allround laptop.Za igrice mi nije važno (ako može neku pokrenut super , ako ne opet super). Mora imati wlan,ethernet,kvalitetan ekran, baterija je manje važna, nikakve điđe miđe tipa web kamera, čitač otiska prstiju mi netreba. dobro bi došao čitač mem. kartica
i da najvažnije da stane u ruksak znači nekih 15.4" monitor otprilike. ako upijete iskopat neki sa ekstra slotom za ram . zapravo najvažnije je da je brz a onda ovi ostali zahtjevi.

fala
CezAR145 je offline   Reply With Quote
Staro 10.08.2007., 12:34   #2
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Hamm je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 10.08.2007., 13:42   #3
CezAR145
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...=5469&catid=26 ACER ASPIRE 7520G-302G16

ili

jel ima nešto sličnih komponenti ali sa manjim ekranom. jer ove komponente jesu za nešto ili se može bolje naći za iste pare
CezAR145 je offline   Reply With Quote
Staro 10.08.2007., 15:55   #4
jedan.tamo
dance instructor
Moj komp

jedan.tamo's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
malo proguglas po ducanima i od svih si skines cjenike na komp te ih sve po otvaras u excelu, naravno samo laptope,ali si kraj svakoga napisi u dodatnoj celiji iz kojeg je ducana...

tad si ih sotriras po cijeni, i gledas do svojeg budgeta...

obicno ti ide koliko novaca toliko glazbe,stoga gleda one koji su najblize tvojem budgetu.
nakon toga si gledas performanse,tj. gledas ono kaj tebe zanima, prvo si napravi selekciju po velicini ekrana, jer wlan,ethernet danas mislim da imaju 95%, mozda selekciju po brandovima(koje volis koje ne)
i tako radis selekcije po stvarima kako ti idu po prioritetima. Nazalost ne mozes gledati na neku ekstra kvalitetu jer se tu radi o kucnim serijama laptopa, tad onda gledas performanse da dobijes neki best buy za te novce.. da imas 2gb rama, ili ako je 1GB da je samo jedan DIMM (da ga mozes nadogradit)..i tako da ne duljim dalje...
isto kako si nama objasnio tako objasni i sebi i baci se na posao... kad pronađes par zanimljivih pa te zanimaju karakteristike ili nas savjet..naravno da se uvijek vratis i vjerujem da su ti ovdje svi ukljucujuci mene voljni pomoći

stoga, get on work !

nadam se da sam bio od pomoci
jedan.tamo je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge