|
![]() |
#1 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kučište, veliko, kvalitetno
Sad imam Centurion 532 i jako sam zadovoljan sa svim osim sa veličinom unutra (prostorom), sljedeća stvar koju bi mjenjao je definitivno kučište, e sad imam par uvjeta: kučište mora bit dosta veće od Centuriona jer sad imam 3 harda, 2 prže, unutra dosta stvarčica, da je kvalitetno, dakle da ne trebaju šerafi da ne vibrira, i da je cijena do 1000kn max. Još jedna vrlo bitna stvar jer da imam IMON inside, pa bi mi trebalo neko koje nema vrata ali ako je to previše onda neka bude vratima. E sad to ne namjeravam kupit još neko vrijeme ali da znam neku orjentaciju što gledati i na što paziti. Što se tiče boje preferiram crnu, bočna stranica NE smije bit prozirna. Da vas čujem, što gledat, na što pazit? ![]()
![]() |
#2 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja bih išao na nekog kvalitetnog Chiefteca. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Župnik
|
Citiraj:
ista stvar samo kaj ti ovaj ljepis od napred http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...e=0&Sifra=9187 imam ga ,case je odlican,prostora kolko oces,neznam kaj da kazem osim da preporucam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Neznam za bocnu, negdje je prozirna negdje nije ....baci oko na Silverstone web, inace je kuciste ![]() http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=1702113
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
bogledaj u linksu sunbeam |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Strichek Moderator
|
@Wolv Ne loše. Di tog ima za kupit? @Zozo Midi? Gledao sam to već i čini mi se malo.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Moja preporuka - Antec P180B, 1023kn, ADM... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
I moja preporuka za A+...za razliku od Anteca dobiješ isto za maltene duplo manje novčića. A mogao bi se okladiti da lim dolazi iz iste limarije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
Bolje ti je p182 nego p180 zbog kablova i sitnica koje ce tebi odgovarat (fkt ![]() Sve u svemu je OK ,problem je kod vadjenja diskova no jednom ces ih stavit ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
na prvi pogled da, al procitaj ovaj review, ima dosta bizarnih, po meni sramotnih bug-ova za takav case, ja bi inace uzeo Stackera (1075kn u Feniksu), ili jos bolje kao sto kazu Aplus X-blade, bio je u Linksu u St ono kad se tek otvorio, malo sam ga proucavao i mogu rec da mi se jako svidilo, cak vise od Stackera, al kolko vidim u Linksu ga trenutno nemaju ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
kolko se sjecam bilo je oko 980kn..., ili 890?...mislim da je prije ovo prvo Edit, evo jedan review, cini se jako dobro, i 15Kg dosta govori, samo opet, nema ga jel.. http://www.twinsbyte.de/hardware/rev...u_xblade_1.php hmm da, al radi se o 2 dosta razlicita kucista, sada, sve ovisi sto ti hoces, ja bi radje Aplus, P180/182 mi nikad nisu bili nis posebno
![]() |
#20 |
Moderator
|
XBlade je zadnji puta kad sam gledao u Linksu koštao oko 1000kn mislim da je bio za keš nekaj malo ispod 1000kn Ako hoćeš mogu ti ga poslikat sutra.
![]() |
#22 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
I mene zanima ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
|
sorry kaj kasnim evo slika: ovak to zgleda kod mene: ![]() a samo kučište izgleda ovako izvana ![]() ![]() obe bočne stranice imaju velike otvore koji su prekriveni perforiranim limom i po želji možeš ostavit filter za prašinu ![]() naravno i taj perforirani lim je šerafljen u 8 točaka i ako ne želiš lim možeš ga skinut i stavit npr home made plexi prozor koji ćeš zašerafit na to mjesto iznutra zgleda ovak ![]() ![]() ima dosta prostora za svakakve gluposti, moj prijašnji CM Cavalier gotovo da stane u ovaj XBlade Sa druge strane ![]()
![]() |
#24 |
Moderator
|
Sve se da namontirat bez korištenja šerafcigera, jedino ako vadiš kavez za HDD onda ga moraš odšerafit (ko na stackeru) kavez je u biti 4u3 modul koji zauzima 3 5,25 mjesta a unutra idu 4 diska položena na bok. ![]() ispred njih tj na sve 5,25 utore a ima ih 11 možeš stavit modul sa 120mm ventom ![]() ![]() ![]() uz case dolaze dva takva modula za 120mm vent sa pripadajućim filterima i jedan 4u3 kavez za HDD. Također ventilatori se ne šerafe već se fiksiraju push-pinovima na rupe obložene gumom pa nema vibracija od ventilatora. Case je sam po sebi dosta robusan i čvrst (možeš sjedit na njemu), možeš ga primit za uzdužnu prečku i podić (punog) bez da se počne izvijat ili javljat nekim zvukom. evo slike kutije a dimenzije imate i na net-u nešto je plići i niži od stackera ![]() ![]() ako nekog zanima još nekaj neka pita
![]() |
#26 |
Moderator
|
Filtri idu samo gdje je vent inače i sama perforacija je dosta sitna i gusta pa prašina ne ulazi toliko
![]() |
#27 |
Mutant Year Zero
Datum registracije: Nov 2004
|
Ovaj A+ Xblade od wolwa odlično izgleda. ![]() Inače moja preporuka iz prve ruke je Antec P182 ak ti je bitna tišina. Vrata se mogu otvoriti da budu paralelna sa bočnom stranicom ili skinuti ako ti smetaju. Stari stacker sa crosslowom je isto odličan case samo ga je malo teže nabaviti. Ak si kratak s novcima onda Chieftec neki big tower je best buy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Meni se ovo jako sviđa ali ti si imal vecCM pa si ga vidio vec sigurno http://www.feniks-kompjutori.hr/inde...rnije&id=15653
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
ako ti je 1k kuna limit onda uzmi ono od Wolva, ako ideš do 1,5k kn onda je zakon CM šteker1 + CM crossflowfan (vent u obliku valjka dužine cca 30cm) koji ti hladi mb po cjeloj dužini sve to ti podržava sve moguće formate mb i u 11+1 slot možeš ubacivat štagod želiš = kućište za sva vremena, links nažalost zbog njihove "poslovne politike" ima samo crosflowfan, a više nemaju ni super dodatak 4u3 za hdd-ove, ali ako ideš u slo, no frx ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|