|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Skureni hard...
Eto, ljudi moji, ponovo tražim pomoć. Frendu sam prodao stari IBM-ov disk, DTLA-307015, od 15 gigi, 7200 okretaja, ATA100. Frenda je disk zahebavao od prvog trenutka, čas ga je komp prepoznavao, čas nije. To je bilo dok je radio kao slave. Frandu sam rekao da ga pokuša staviti kao master, jer mi je netko rekao da IBM-ovi diskovi vole biti master. E, kad mi je frend to napravio, došlo je do efekta poznatog kao " izlazak bijelog dima koji se nalazi unutar svakog elektroničkog uređaja dok je isti ispravan". Izgleda da je crknula elektronika, malo je nagorio dio oko konektora,, pa ako netko ima isti disk sa ispravnom elekronikom ili mi ju može popraviti, bio bi zahvalan, jer na disku ima dosta backup-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Imao sam isti, riknuo je par dana nakon sto mi je grom pogodio komp. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Čuj, bar je izdržao prvi udar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Mislim da cijeli taj slučaj nema baš pretjerano veze s tobom. Ja sam jednom prilikom prodao ink jet printer i izričito naglasio da "glava" uređaja mora biti u osnovnom položaju kad se isti ugasi jer ako se osuši, možeš ga bacit. A frajer me nakon par dana zove da printer "neće da printa". Razlog neću ni navodit. A i vidim po forumu da neka grancigula (za one koji ne znaju, vrsta raka), ima rješenje "za sve probleme", pa se javi njemu.
![]() |
#5 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Radim stvarno svašta ali nisam mađioničar. By default ne primam ono što je davalo dimne signale. I kao klinac sam bio kauboj.
![]() |
#6 |
Guest
|
Daj, Rak, jel možeš bar pogledat? Ili ako znaš nekog tko se bavi time? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Mogu ga pogledati ali je to šhit posao. Moglabi i moja elektronika riknuti. Nisam bašInfoLab koji bi to obavili a da se ni oznoje. Ostavim ti broj moba na PM pa se javi.
![]() |
#9 |
Guest
|
Danke, RAK! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
hebote, za obicni recovery sa r-studio fatom ili sl. naplacuju valjda po 400kn... a meni je vrisnuo jedan maxtor na kojem je slucajno zavrsilo malo vode ![]() i reko mi tip da ispod 800kn ga nece ni otvarat... naravno platio sam neko 'testerisanje' 120kn ne mogu rec da su fer..... znam da su cijene u europi tu negdje, ali nismo mi europa ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ma najjaci je moj frend s faxa. Riknio mu disk i sta? ode on njega rastavit otvori on disk provrti ploce drko po glavi (od diska jelte) sastavio disk i proradio :clap:
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Skureni hard...
Citiraj:
Infolab je barem do sada uvijek je imao štand, pa s diskom kod njih molit elektroniku za jeftine pare, mislim da su nekada prodavali reparirane diskove. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Iako sam bio sa stranicama diljem svijeta: barbadosa afganistana, južnoruskebaltičkoperverznemonarhije i inih gdje su registrirani vlasnici nikada nisam otvorio ništa s grčkim Zanimljivo INače je www.infolab.hr ![]() Zadnje izmijenjeno od: Dragutin. 30.10.2003. u 19:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
E, ja i moja sreća, ostavio sam broj od RAKa doma, a cijeli dan sam bio van Zagreba, vratio se prije 10 minuta... Ako ovo čitaš, RAK, oprosti, nazvat ću te sutra, danas zbilja nisam bio u prilici. Nego, Dragutine, kupio sam novu grafu, daj mi javi broj moba na PM da napravimo onu kupoprodaju. ![]() A sad budem malo prošvrljao po stranicama Infolaba. Hrvatskog. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|