|
|||||||||||
|
|
#2 |
|
Propali User
Datum registracije: Dec 2006
|
Ja ga dobio još prije mjesec dana model točno ne znam ali je dobar i košta ti recimo u pevcu sam gleda o cca. 700 kn. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4 |
|
^_-
Datum registracije: May 2006
|
sony nw e002 (512mb).. poklonio sam ga sestri (sebi sam uzeo samo sluske jer su moje katastrofa).. uglavnom player je definitivno jedan od kvalitetnijih, jedino me yebe sto obavezno zahtjeva onaj usljivi sonic stage :mad: al inace je player ok (po kvaliteti zvuka je dapace jedan od boljih).. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
na player cekas minimalno 2 tjedna nakon ugradnje, poznavajući prethodne akcije s djeljenjem poklan pri t-comui bit će onih koji će na svoj player čekati i do idućeg božića...
|
|
|
#6 |
|
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
Ceka se recimo 2-3 tjedna ali znam da su neki cekali dosta duze,a cijena playera ti je u ve-milu mislim oko 450 kn to je onaj model bez fm kaj se dijeli od t-coma ako sam u pravu....
|
|
|
#10 |
|
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#13 |
|
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
|
|
|
#14 |
|
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
ma mene samo zanima sta je sa nama koji imamo maxadsl od prvog dana kad je izasao : nono : nismo nista dobili, morali smo skupo platiti i dan danas nemamo nista osim racuna : lol2 : |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
eweo i meni triba pomoć..***eni sonic stage sam instalirala...i sad kad pokušam uć ono meni da je windows uočio neki problem pa da ga ne mogu otworit i ono send error report ili not......ja san i pokušala reinstalirat i swe..al neće!MOlin was pomozite........stwarno je hitno... |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
service pack 2 ja mislim da nemam.... |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Meni Sonic Stage normalno radi s Sonyevim NW-S205F od 2GB ![]() Jest da je uuuuuužasno spor i zna ponekad njatke da nije spojen empač, ali zna tu i tamo proraditi Program je po meni katastrofa napravljen, što se tiče organizacije muzike i prebacivanja.Ako nemaš SP 2 ili već duže vrijeme imaš Windowse instalirane(>1godine) i imaš gro stvari na kompu teško da ćeš otkrit pravi uzrok problema... Što je OS duže instaliraniji i ako se ne održava kako treba vrlo lako postane problematičan u radu s drugim programima. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
| Uređivanje | |