![]() |
mp3 player od t-coma
jel ga tko dobio?meni je net priključen oko 20-tog 12. i još ga nisam dobio:grrr: jel zna tko koji je točan model tog mp3a i koliko košta u trgovinama?
|
Ja ga dobio još prije mjesec dana model točno ne znam ali je dobar i košta ti recimo u pevcu sam gleda o cca. 700 kn.
|
Strpi se malo. Meni je prosle godine iPod dosao tek nakon jednog mjeseca.
|
sony nw e002 (512mb).. poklonio sam ga sestri :) (sebi sam uzeo samo sluske jer su moje katastrofa).. uglavnom player je definitivno jedan od kvalitetnijih, jedino me yebe sto obavezno zahtjeva onaj usljivi sonic stage :mad: al inace je player ok (po kvaliteti zvuka je dapace jedan od boljih)..
|
na player cekas minimalno 2 tjedna nakon ugradnje, poznavajući prethodne akcije s djeljenjem poklan pri t-comui bit će onih koji će na svoj player čekati i do idućeg božića...
|
Ceka se recimo 2-3 tjedna ali znam da su neki cekali dosta duze,a cijena playera ti je u ve-milu mislim oko 450 kn to je onaj model bez fm kaj se dijeli od t-coma ako sam u pravu....
|
ima fm
|
hehhe, pitanje je hoče li biti za sve kada su nekima i po dva slali :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
to je odličan odličan mp3
ja imam slabiji model al znam da je uber :) |
ja sam bio mp3(stara javila) pa vam javim kakav je točno
|
Citiraj:
|
ma mene samo zanima sta je sa nama koji imamo maxadsl od prvog dana kad je izasao : nono : nismo nista dobili, morali smo skupo platiti i dan danas nemamo nista osim racuna : lol2 :
|
Citiraj:
jel mozes reč lijek protif toga programa? eto ja ga upravo dobio poštom. i ne mislim uopče install taj sony shit program vec bi odmah direkt mp3-ce stavio i deri peri.. tnx na info |
mm imas onaj neki manji mp3nesto kaj se snimi direknto na player. al s njime nemozes stvarati foldere mozes samo stavljati i brisati mp3ce.
|
eweo i meni triba pomoć..***eni sonic stage sam instalirala...i sad kad pokušam uć ono meni da je windows uočio neki problem pa da ga ne mogu otworit i ono send error report ili not......ja san i pokušala reinstalirat i swe..al neće!MOlin was pomozite........stwarno je hitno...
|
Najvjerovatnije se program kolje s Windosima... Imaš Service Pack 2 na XP-u?
|
service pack 2 ja mislim da nemam....
|
Desni klik na My Computer pa properties i pogledaj dal piše tamo Service Pack 2.
|
Meni Sonic Stage normalno radi s Sonyevim NW-S205F od 2GB :)
Jest da je uuuuuužasno spor i zna ponekad njatke da nije spojen empač, ali zna tu i tamo proraditi :D Program je po meni katastrofa napravljen, što se tiče organizacije muzike i prebacivanja. Ako nemaš SP 2 ili već duže vrijeme imaš Windowse instalirane(>1godine) i imaš gro stvari na kompu teško da ćeš otkrit pravi uzrok problema... Što je OS duže instaliraniji i ako se ne održava kako treba vrlo lako postane problematičan u radu s drugim programima. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:06. |