|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2003
|
buka TI-4200
Društvo , trebam pametan prijedlog kako zatući buku grafulje Asus V9280TD-8x, Ti4200, 128MB DDR- kad se upali racunalo ronfljanje se cuje do susjeda- grafulja je nova i nis joj ne fali osim toga |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() Citiraj:
2.izvadis grafulju van pa ostrim pokretom prelomis prek koljena! 3. probaj promjenit ventilatorcek il razmakni oklopice oko istog...a ak i to ne upali imam ti ja doma jos koji ratni trofej....razvuces,naciljas i ziher te vise nebu smetala buka... ![]() ![]() ono,probajprvo pod rednim br. 3! ![]() ![]() ![]() btw,si ziher da nije koji drugi vent u pitanju?? ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
ha, nije lose, no to se grafulji ne bi svidjelo! sto posto je grafulja- sve sto smo mogli utišati na doticnom athlonu smo utišali jedino nju nismo dirali i slušni test (inace smo audiofili ![]() i mislio sam na neki drugi ventilatorcic npr. blue orb - da i malo bi rjesavali hladjenje RAM-a iste kartice pa bi mogli dvije muhe jednim cekicem ako to ide |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() mislim,ak imas garanciju,ne ![]() najbolje ti je da probas tu klopotaljku ODMAH zamjenit!! sve drugo.....pušiona za tvoje džepove.. a ti vidi... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
m-daaa |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
![]() Društvo dosjetio sam se! Maknut cu aktivno hladjenje za TI 4200 i bubnuti zalmana ZM80A-HP gore- znam da ce mi popapati jedan PCI ali nema veze i ako sam pasivni zalman ne bude dosta jos cu dodati odozgo da mi uvlaci sa vrha kućišta preko venta svjezi zrak i razdvojiti ga dio prema zalmanu a dio prema ventu i hladilu proc-a putem fleksi cijevi ![]() e ako to ne upali ne znam sto ce s obzirom da idem malo delat na more sjutra jos cu malo dumati o tome ali mislim da bi tako trebalo biti o.k. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|