PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   NVIDIA (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=7)
-   -   buka TI-4200 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5420)

muki 30.07.2003. 14:39

buka TI-4200

Društvo , trebam pametan prijedlog kako zatući buku grafulje Asus V9280TD-8x, Ti4200, 128MB DDR- kad se upali racunalo ronfljanje se cuje do susjeda- grafulja je nova i nis joj ne fali osim toga

mitzek 30.07.2003. 15:51

Re: buka TI-4200

Citiraj:

Originally posted by muki
Društvo , trebam pametan prijedlog kako zatući buku grafulje Asus V9280TD-8x, Ti4200, 128MB DDR- kad se upali racunalo ronfljanje se cuje do susjeda- grafulja je nova i nis joj ne fali osim toga
ima vise nacina:1.posudim ti macolu od 5 kila pa navali.....
2.izvadis grafulju van pa ostrim pokretom prelomis prek koljena!
3. probaj promjenit ventilatorcek il razmakni oklopice oko istog...a
ak i to ne upali imam ti ja doma jos koji ratni trofej....razvuces,naciljas i ziher te vise nebu smetala buka...:beer: :beer:

ono,probajprvo pod rednim br. 3!:D :beer: :beer:

btw,si ziher da nije koji drugi vent u pitanju??;)

muki 30.07.2003. 16:51

ha, nije lose, no to se grafulji ne bi svidjelo!

sto posto je grafulja- sve sto smo mogli utišati na doticnom athlonu smo utišali jedino nju nismo dirali i slušni test (inace smo audiofili:cool: ) je identificirao hulju koja frklja- graficka.

i mislio sam na neki drugi ventilatorcic npr. blue orb - da i malo bi rjesavali hladjenje RAM-a iste kartice pa bi mogli dvije muhe jednim cekicem ako to ide

mitzek 31.07.2003. 06:48

Citiraj:

Originally posted by muki
ha, nije lose, no to se grafulji ne bi svidjelo!

sto posto je grafulja- sve sto smo mogli utišati na doticnom athlonu smo utišali jedino nju nismo dirali i slušni test (inace smo audiofili:cool: ) je identificirao hulju koja frklja- graficka.

i mislio sam na neki drugi ventilatorcic npr. blue orb - da i malo bi rjesavali hladjenje RAM-a iste kartice pa bi mogli dvije muhe jednim cekicem ako to ide

ma pusti neka zvijer krepa.ti je sam dotuci!!!:D
mislim,ak imas garanciju,ne:rolleyes:
najbolje ti je da probas tu klopotaljku ODMAH zamjenit!!
sve drugo.....pušiona za tvoje džepove..
a ti vidi...:gringo: :beer:

muki 31.07.2003. 09:00

m-daaa

muki 31.07.2003. 09:57

rješenje za osvježenje

Društvo dosjetio sam se!

Maknut cu aktivno hladjenje za TI 4200 i bubnuti zalmana ZM80A-HP gore- znam da ce mi popapati jedan PCI ali nema veze i ako sam pasivni zalman ne bude dosta jos cu dodati odozgo da mi uvlaci sa vrha kućišta preko venta svjezi zrak i razdvojiti ga dio prema zalmanu a dio prema ventu i hladilu proc-a putem fleksi cijevi:D
e ako to ne upali ne znam sto ce
s obzirom da idem malo delat na more sjutra jos cu malo dumati o tome ali mislim da bi tako trebalo biti o.k.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:25.