|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Radeon Tuning Guide/9500-9700/
Dakle-evo jedne lijepe gujde o nabrijavanju u puku omiljenog 9500 non-pro 128 mb... Budući da je bilo dosta pitanja kako... Obrađena je cijela tematika-kako je "pretvoriti" u 9700/gujda prva/,kako je nabrijavati/gujda druga/...i kaj je najzanimljivije konačno ![]() Rađeno na Club3D 9500/3.6ns mem/ i na Sapphire 9500/3.ons mem/ Čovjeku je test-system pazi sad AMD Athlon TBIRD 1.4c (1400MHz) 512 MB RAM (PC133 - Noname) Aopen AK73(pro)(A) - KT133a Motherboard Windows98 -> DirectX9 -> Omega Catalyst 3.2 ![]() I na 3dMark2003 je dobio IMPRESIVNIH 105%porast u rezultatu... Bog te... Evo linka na gujdu treću/v-mod/,linkovi za prve dvije su isto tamo http://www.thegoom.com/artikel/artikel.pl?artikel=101 E sad...fakat bi bilo zanimljivo vidjeti koliko bi dobio na NF2+dobra memorija i jak proc... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Super post, samo tako nastavi.. Ljudi ja idem na more sutra, danas se moram spremati, postao bih inače sve linkove koje imam o ovim karticama, žao mi je... A tada ću probati i ove modove ! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Jelc link je odlican da imam tu karticu i smd graber sigurno mi probao. ![]() jel znas neki mod za obo moju karticu ![]()
![]() |
#5 |
***2CROwded***
|
"Ha-ha...a šatro ti ne bi to probao odmah-samo da ti ne fali SMD-Grabber..." Hehe, to je isto točno... No fora je da ću dobiti 2 SMD Grabbera i napraviti VDD mod matične, no vjerovatno ću prvo probati ovo s grafuljom ![]() U osmom mjesecu dečki u 8 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Neki hvale jednu-neki drugu... A i jedna i druga 115o kuna... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
***2CROwded***
|
A cuj meni je radila moja bolje za sada od svih koje sam probao.., a moja ti je sa 3.0ns Inf... A sada ono,... to ti uvijek ovisi, prorostaj malo po netu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|