![]() |
Radeon Tuning Guide/9500-9700/
Dakle-evo jedne lijepe gujde o nabrijavanju u puku omiljenog 9500 non-pro 128 mb...
Budući da je bilo dosta pitanja kako... Obrađena je cijela tematika-kako je "pretvoriti" u 9700/gujda prva/,kako je nabrijavati/gujda druga/...i kaj je najzanimljivije konačno:D ...volt-mod,e ovog zadnjeg nije bilo do sada... Rađeno na Club3D 9500/3.6ns mem/ i na Sapphire 9500/3.ons mem/ Čovjeku je test-system pazi sad AMD Athlon TBIRD 1.4c (1400MHz) 512 MB RAM (PC133 - Noname) Aopen AK73(pro)(A) - KT133a Motherboard Windows98 -> DirectX9 -> Omega Catalyst 3.2:) I na 3dMark2003 je dobio IMPRESIVNIH 105%porast u rezultatu... Bog te... Evo linka na gujdu treću/v-mod/,linkovi za prve dvije su isto tamo http://www.thegoom.com/artikel/artikel.pl?artikel=101 E sad...fakat bi bilo zanimljivo vidjeti koliko bi dobio na NF2+dobra memorija i jak proc... |
Super post, samo tako nastavi..
Ljudi ja idem na more sutra, danas se moram spremati, postao bih inače sve linkove koje imam o ovim karticama, žao mi je... A tada ću probati i ove modove ! :) |
Citiraj:
|
Jelc link je odlican
da imam tu karticu i smd graber sigurno mi probao. :beer: jel znas neki mod za obo moju karticu:D |
"Ha-ha...a šatro ti ne bi to probao odmah-samo da ti ne fali SMD-Grabber..."
Hehe, to je isto točno... No fora je da ću dobiti 2 SMD Grabbera i napraviti VDD mod matične, no vjerovatno ću prvo probati ovo s grafuljom :) U osmom mjesecu dečki u 8 :)) |
Citiraj:
Neki hvale jednu-neki drugu... A i jedna i druga 115o kuna... |
Citiraj:
:beer: |
A cuj meni je radila moja bolje za sada od svih koje sam probao.., a moja ti je sa 3.0ns Inf...
A sada ono,... to ti uvijek ovisi, prorostaj malo po netu |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:59. |