|
![]() |
#1 |
Najopakiji ZEC u selendri
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() Što mislite o kućištu Asus Vento?mislim si ga kupiti...koliko bi moglo koštati za negdje 5-6 mjeseci?sad je 1000 kuna...
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
nebu pala cijena mislim... IMHO je case iznutra prosjecan, mislim cak losiji od cifteka, ventilacija je onak...osrednja (samo 80mm napred, straga je mislim 120mm al nisam siguran) tak da ne vredi te pare ali yebacki izgleda, ak bas padas na takav izgled - samo napred! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Ružno,ružno,ružno... Za tu lovu biraj kučište kakvo hoćeš, za 500KN imaš boli glava chiefteca. Cijene kučišta u pravilu ne padaju. 500KN u đepu...http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...79818927084182
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
meni je isto ruzno o_O ali ukusi, vamo tamo ovo ono, znam, znam :P btw. ja isto uzimam tog chifa ovih dana, al me brine ovo "Proizvod je dobavljiv po narudžbi u roku od 14 do 15 dana." Necu valjd morat cekat dva tjedna da dodje? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Najopakiji ZEC u selendri
Datum registracije: Sep 2006
|
a napajanje za chiefteca tog? (računajte na neku super konfu)
![]() |
#6 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
nisam vidio veće smeće od tog kućišta,to je bacanje novaca,em što je ružan i još iz nutra je katakomba....ak već ciljaš na nešt po 1000kn onda svakako antec P180B
![]() |
#7 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
A slušaj,što se tiče napajanja ovisi o lovi. Znači Delta 350W, Seasonic 380W, Seasonic 430W, Enermax Liberty 400W. Za malu lovu dosta je hvaljen Fortron 400W. Pogledaj si malo po forumu ima puno tema o napajanjima.
![]() |
#8 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Chieftec, Antec.....necu sada precizirati modele jer svatko ima nekoga svoga favorita.....uostalom ni Thermaltake mi osobno nije los, stovise odlican mi je...naravno neki normalni modeli jer i oni imaju neke "svemirske" meni ruzne modele. Imao sam Chiestec Big Bravo i sve pohvale za kuciste..... Ma za tu lovu koju mislis uloziti mozes stvarno dobro kuciste kupiti, a ovaj Asus je sve samo ne dobar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Thermaltake armor/eureka/kandalf/shark su u biti chieftec lcx/lbx serija samo s nešto drugačijom stranicom i prednjom maskom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|