![]() |
ASUS Vento
Što mislite o kućištu Asus Vento?mislim si ga kupiti...koliko bi moglo koštati za negdje 5-6 mjeseci?sad je 1000 kuna...
|
nebu pala cijena mislim...
IMHO je case iznutra prosjecan, mislim cak losiji od cifteka, ventilacija je onak...osrednja (samo 80mm napred, straga je mislim 120mm al nisam siguran) tak da ne vredi te pare ali yebacki izgleda, ak bas padas na takav izgled - samo napred! :) |
Ružno,ružno,ružno...
Za tu lovu biraj kučište kakvo hoćeš, za 500KN imaš boli glava chiefteca. Cijene kučišta u pravilu ne padaju. 500KN u đepu...http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...79818927084182 |
meni je isto ruzno o_O
ali ukusi, vamo tamo ovo ono, znam, znam :P btw. ja isto uzimam tog chifa ovih dana, al me brine ovo "Proizvod je dobavljiv po narudžbi u roku od 14 do 15 dana." Necu valjd morat cekat dva tjedna da dodje? :( |
a napajanje za chiefteca tog?
(računajte na neku super konfu) |
nisam vidio veće smeće od tog kućišta,to je bacanje novaca,em što je ružan i još iz nutra je katakomba....ak već ciljaš na nešt po 1000kn onda svakako antec P180B
|
A slušaj,što se tiče napajanja ovisi o lovi. Znači Delta 350W, Seasonic 380W, Seasonic 430W, Enermax Liberty 400W. Za malu lovu dosta je hvaljen Fortron 400W. Pogledaj si malo po forumu ima puno tema o napajanjima.
|
Citiraj:
Chieftec, Antec.....necu sada precizirati modele jer svatko ima nekoga svoga favorita.....uostalom ni Thermaltake mi osobno nije los, stovise odlican mi je...naravno neki normalni modeli jer i oni imaju neke "svemirske" meni ruzne modele. Imao sam Chiestec Big Bravo i sve pohvale za kuciste..... Ma za tu lovu koju mislis uloziti mozes stvarno dobro kuciste kupiti, a ovaj Asus je sve samo ne dobar. |
Thermaltake armor/eureka/kandalf/shark su u biti chieftec lcx/lbx serija samo s nešto drugačijom stranicom i prednjom maskom.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:45. |