|
![]() |
#1 |
bad ass madafaka
Datum registracije: Aug 2006
|
Problem: gf6800 leadtek 3dmark 1 frame/sec
bok, kupio leadtekovu 6800 ovdje na trznici... i pustim 3dmakr06 i vidi... 1o cak 0 fps. : baad : imam abit nf7 barton 2600 mob i 2x512 ram supertalent cl2 e sad... dali moze bit zbog napajanja...ms 400w ??? u utorak ce mi vjerojatno stic coolermaster 430w. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
napajanje. mozda je pametno da ne forsiras komp dok ne dobije novo. ali uvijek moze i grafa biti neispravna stari driveri itd. ako mozes posudi neko napajanje pa probaj
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Nevjerujem da je zbog napajanja, mislim svakako ga promijeni. ![]() Jel sve testove vrti sa 0fps? Da to nije onaj CPU test (na marsu), jer kod njega skoro svi imaju 0 fps-a. ![]() Svakako promijeni napajanje prvom prilikom.. ![]()
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ako je u onom testu di je crveni planet kao, pa ti je tamo 0fps-a to ti je normalno. Njie to do grafe jer to je test za proc. No, ako je na svim testovima tako, onda imaš problem... EDIT: XG drivere i drivercleaner Pro skinuti sa www.tweaksrus.com
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
I kaj si time napravio? Daj samo kaži jel ti na svim testovima tako, 0fps-a ili samo na tom sa crvenim nekim planetom i dole desno radarom nekim zelenim?
![]() |
#10 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
pa kak ti igre rade na njom...tipa far cry,fear i tak nešt?
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Prije svega,fino počisti sve drivere i stavi nove,i nforce naravno...Po mogučnosti,ne stavljaj opet iste,ne rade svi driveri savršeno s određenim komadom hardvera.Tek kad to napraviš,idemo dalje... I probaj navest koji testovi ti se vuku 1-0 FPS u 3DMark06.
![]() |
#14 |
bad ass madafaka
|
evo odvrtio 3dmark03 i skupio 7510 bodova... frend mi imo sa novom x800rx gto oko 7800 bodova... oba testa bez ikakvog klokanja.... mislim da je to onda ok.... mojoj zeni dost za igranje sims2 ![]() kolko bi dobio kad bi stavio xg dirvere ??? btw.. temeperatura grafke je od 40 - 44 stupnjeva.... pozdrav.. i da.... puno vam hvala sto ste u tolikoj kolicine navalili da mi pomognete... BIG THX |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Eddie
|
Što se tiče XG-a pokazali su se mnogima kao najbolji izbor, jer s njima radi 97% svih igara bez problema. Daje možda malčice manje scorove u sintetici, ali igre idu jako dobro.
Zadnje izmijenjeno od: -POP-. 08.10.2006. u 15:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Još jedna stvar,ako ti igre zaista rade bez greške,ne opterećuj se sintetičkim testovima poput 3DMarka. Inače,rezultat u 03 ti je OK
![]() |
![]() |
#20 | |
Eddie
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() http://tinyurl.com/jxlnx
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
![]() |
#26 |
bad ass madafaka
|
eto.. istaliro ja XTreme-G 85.96. i prije ocistio sa drivercleanerom... eto pustio je opet 3dmark (vrag mi neda mira ) cini mi se puno brze... i onda stane i napisi mi ovo "reliable benchmarking cannot be completed because the 3dmakr displey window lost focus. " sta sad ovo pak znaci.. ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..to znaci da se nesto pokrenulo u pozadini,nekakav program,antivrius..uglavnom nesto je prekinulo 3d mark..pogasi sve nepotrebne procese onda pusti da vrti
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|