![]() |
Problem: gf6800 leadtek 3dmark 1 frame/sec
bok,
kupio leadtekovu 6800 ovdje na trznici... i pustim 3dmakr06 i vidi... 1o cak 0 fps. : baad : imam abit nf7 barton 2600 mob i 2x512 ram supertalent cl2 e sad... dali moze bit zbog napajanja...ms 400w ??? u utorak ce mi vjerojatno stic coolermaster 430w. pozdrav |
napajanje. mozda je pametno da ne forsiras komp dok ne dobije novo.
ali uvijek moze i grafa biti neispravna stari driveri itd. ako mozes posudi neko napajanje pa probaj |
Nevjerujem da je zbog napajanja, mislim svakako ga promijeni. :) Ja sam imao slicnu konfu pogonjenu sa Codegenom 300W, bila je P4 2.4C, 2x256MB, 6800LE.
Jel sve testove vrti sa 0fps? Da to nije onaj CPU test (na marsu), jer kod njega skoro svi imaju 0 fps-a. :) Osim ekipe s DC, ili mrcinama od SC procevima.. Svakako promijeni napajanje prvom prilikom.. ;) |
Ma kakvo napajanje, uvijek vam je ono krivo. Kaže samo da je u Marku. Lijepo Driver Cleaner i onda stavi XTreme-G 85.96.
|
najnoviji dirveri sa nvidijinih stranica sam instaliro sa novim windowsima....
di da skineam xtrme g 85,96 ??? |
Ako je u onom testu di je crveni planet kao, pa ti je tamo 0fps-a to ti je normalno. Njie to do grafe jer to je test za proc.
No, ako je na svim testovima tako, onda imaš problem... EDIT: XG drivere i drivercleaner Pro skinuti sa www.tweaksrus.com |
a mozda da uzmem 3dmark03 a ne 06 ???
|
I kaj si time napravio?
Daj samo kaži jel ti na svim testovima tako, 0fps-a ili samo na tom sa crvenim nekim planetom i dole desno radarom nekim zelenim? |
kolko sam skuzio na prva 3 je 0 i 1fps i sad sam kreno sa 3dmakr 03 i sad ima 70 fpsa
edit..: cak zan skocit i na 200 itd... |
Citiraj:
|
pa kak ti igre rade na njom...tipa far cry,fear i tak nešt?
|
nemam nist instalirano.. friske windowse sam stavio dok sam grafku instaliro
|
Prije svega,fino počisti sve drivere i stavi nove,i nforce naravno...Po mogučnosti,ne stavljaj opet iste,ne rade svi driveri savršeno s određenim komadom hardvera.Tek kad to napraviš,idemo dalje...
I probaj navest koji testovi ti se vuku 1-0 FPS u 3DMark06. |
evo odvrtio 3dmark03 i skupio 7510 bodova...
frend mi imo sa novom x800rx gto oko 7800 bodova... oba testa bez ikakvog klokanja.... mislim da je to onda ok.... mojoj zeni dost za igranje sims2 :D kolko bi dobio kad bi stavio xg dirvere ??? btw.. temeperatura grafke je od 40 - 44 stupnjeva.... pozdrav.. i da.... puno vam hvala sto ste u tolikoj kolicine navalili da mi pomognete... BIG THX |
Što se tiče XG-a pokazali su se mnogima kao najbolji izbor, jer s njima radi 97% svih igara bez problema. Daje možda malčice manje scorove u sintetici, ali igre idu jako dobro.
|
Dobro je. Mada sam ja sa OC-anom 6800 (i OC-anim procem) vulgaris u 03 dobio cca. 11000.
Mislim da ti je reza ok ;) |
Citiraj:
Još jedna stvar,ako ti igre zaista rade bez greške,ne opterećuj se sintetičkim testovima poput 3DMarka. Inače,rezultat u 03 ti je OK |
0 ili 1 FPS imaš na testovima za proc i to je normalno..... i grafika ti trza i sve.... Ne sekiraj se nije do hardwarea ni pogrešnog 3Dmarka već do testa koji tako mora izgledati....
|
aha , ok sve 5
pa istaliro bih ja ovaj XTreme-G 85.96. ali nemrem ga naci... ima samo novije tipy 91.** itd.. zna li tko kakav link ?? thx |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://tinyurl.com/jxlnx |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jehem mu misa :)
jel sad trebam XTreme-G 91.48-AD ili XTreme-G 91.48 sta uopce taj AD znaci... |
AD ti je s optimiacijama za video prikaz,ali to možeš i u običnoj verziji napraviti,ako imaš malo znanja i nisi lijen,meni njihov AD izgleda malo pretamno
|
eto..
istaliro ja XTreme-G 85.96. i prije ocistio sa drivercleanerom... eto pustio je opet 3dmark (vrag mi neda mira ) cini mi se puno brze... i onda stane i napisi mi ovo "reliable benchmarking cannot be completed because the 3dmakr displey window lost focus. " sta sad ovo pak znaci.. ??? |
..to znaci da se nesto pokrenulo u pozadini,nekakav program,antivrius..uglavnom nesto je prekinulo 3d mark..pogasi sve nepotrebne procese onda pusti da vrti
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:33. |