|
![]() |
#1 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Seagate 7200.10 i Hardware Wizard
u glavnim ulogama ploca: p4p800-se, stari disk: Seagate Barracuda 80 gb ide, novi disk: Seagate Barracuda 320 gb sata2, Windows xp - sp 1 Nakon sto sam stavio novi disk prilikom startupa mi se javlja "add new hardware wizard" sa porukom da je nasao nekakve ide channele i onda iza toga ide poruka isto iz wizarda : Cannot install this hardware : IDE channel An error occured during the installation of device Driver is not intended for this platform u windows exploreru, disk managmentu i partition magicu uredno vidim novi disk, formatirao sam ga i podijelio na 2 particije, ali mi se gorenavedena poruka javlja prilikom startupa da li ignorirati tu poruku? i ako da - kako je sprijeciti da se pojavljuje prilikom startupa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Probaj napravit remove tih ide kontrolera u device manageru pa restartat, mozda cak i vise puta restartat.
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
*
|
Citiraj:
napravio sam disable ide channela (kraj njih je bio zuti usklicnik u device manageru) (nestao mi je novi disk iz explorera), napravio restart (diska i dalje nema), napravio enable ide channela (diska ima)situacija je ovakva ![]() napravio opet restart i sve po starom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Jel ti sad imash kombinaciju p-ata i s-ata diska ili?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
*
|
imam kombinaciju ultra-ata i sata (ako sam dobro skuzio) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jesi ikad prije koristio SATA kontroler na toj ploči? Ako nisi, probaj reinstalirat drivere...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|