|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
WIDCOMM bluetooth u HR
Gdje se moze jos nabaviti bluetooth adapter sa WIDCOMM driverima?? Osim MSI_ja ja nisam vidio nijedan a posto sam ovdje procitao da EPOX radi pod WIDCOMM driverima ali ispostavilo se da je najiobicniji BLUESOLEIL adapter kao i 99% BT adaptera u HR. Ima li jos gdje tih MSI adaptera? P.S. Radi se o EPOX BT-DGI01 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
nego zasto ti bas treba taj widcomm ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
MSI ima Widcomm drivere, ali s njim radi i BlueSoleil...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Reci mi da li imas mogucnost direktnog slanja na odredjeni uredjaj (desna tipka-send to-bluetooth-npr Bruno) ili ti otvori najprije njegov software pa onda saljes? EDIT: Skinuo sam software od tog canyona i ima identican soft ko MSI. Sad cu narucit taj Canyon. Hvala svima ,a tebi Shark89 ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: spawn. 01.10.2006. u 14:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
WiMAX User
Datum registracije: Sep 2006
|
Reci mi da li imas mogucnost direktnog slanja na odredjeni uredjaj (desna tipka-send to-bluetooth-npr Bruno) ili ti otvori najprije njegov software pa onda saljes? desna tipka > to bluetooth > Bruno Najbolji softer za BT ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da, slanje s kompa na druge uređaje ide na taj način, al zato za primanje treba neki soft jer je malo glupo za 100 datoteka svaki puta klikat receive file ili, u još gorem slučaju, da slanje ne ide ni na jedan način nego treba poseban soft za mob recimo...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
traži micronet modele (vemil je imao prije, sad ne znam)... 100% widcomm kompatibilni. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Evo danas sam u Formelu kupio Air Live Bluetooth 2.0 USB adapter: BT-2002USB • Bluetooth 2.0 Class 2 USB Adapter for PC • Up to 3X speed at 3Mbps • Compatible with Bluetooth 1.1 and 1.2 • Class 2 for up to 20 meters • Broadcomm chipset with Widcomm Utility Cijena: 94,78kn (gotovina) ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas