![]() |
WIDCOMM bluetooth u HR
Gdje se moze jos nabaviti bluetooth adapter sa WIDCOMM driverima?? Osim MSI_ja ja nisam vidio nijedan a posto sam ovdje procitao da EPOX radi pod WIDCOMM driverima ali ispostavilo se da je najiobicniji BLUESOLEIL adapter kao i 99% BT adaptera u HR. Ima li jos gdje tih MSI adaptera?
P.S. Radi se o EPOX BT-DGI01 |
nego zasto ti bas treba taj widcomm ?
|
Zato sto ima najbolje rijesen software i najbolje se povezuje racunalo-racunalo.
|
Ja sam u HGspotu kupio bluetooth adapter CANYON, a softver mu je toshibin ...
Zadovoljan sam s njim ... Znam i da na jednom MSI-jevom BT adapteru je isto bluesoleil .... |
Ili kako ti kazes, driveri su mu WIDCOMM-ovi ...
evo ga: CN-BTU2 http://www1.canyon-tech.com/images/p...ph/CN-BTU2.jpg |
MSI ima Widcomm drivere, ali s njim radi i BlueSoleil...
|
Citiraj:
EDIT: Skinuo sam software od tog canyona i ima identican soft ko MSI. Sad cu narucit taj Canyon. Hvala svima ,a tebi Shark89 :beer: ;) |
Reci mi da li imas mogucnost direktnog slanja na odredjeni uredjaj (desna tipka-send to-bluetooth-npr Bruno) ili ti otvori najprije njegov software pa onda saljes?
desna tipka > to bluetooth > Bruno Najbolji softer za BT :D |
Da, slanje s kompa na druge uređaje ide na taj način, al zato za primanje treba neki soft jer je malo glupo za 100 datoteka svaki puta klikat receive file ili, u još gorem slučaju, da slanje ne ide ni na jedan način nego treba poseban soft za mob recimo...
|
traži micronet modele (vemil je imao prije, sad ne znam)... 100% widcomm kompatibilni.
|
Evo danas sam u Formelu kupio Air Live Bluetooth 2.0 USB adapter:
BT-2002USB • Bluetooth 2.0 Class 2 USB Adapter for PC • Up to 3X speed at 3Mbps • Compatible with Bluetooth 1.1 and 1.2 • Class 2 for up to 20 meters • Broadcomm chipset with Widcomm Utility Cijena: 94,78kn (gotovina) http://img243.imageshack.us/img243/9905/btyv8.jpg |
Evo dizem staaaaru temu ali opet mi treba widcomm bt stick a ne mogu naci ove stare modele. Ima li netko nesto novo sa widcomm softom? Fala :D
|
Imam ja Micronetov adapter, sa WIDCOMM Bluetooth Software 5.0.1.1200 , a ako ti baš treba mogu ti naručiti isti takav kod mene u Kninu u jednoj informatičkoj trgovini. Cijena 126,65kn.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:23. |