|
![]() |
#1 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Dooooobar Maxtor :D
Da skratim, prije mjesec dana poslan hard sataII 250GB na reklamaciju u Njemachku. Sve je normalno radilo jedino S.M.A.R.T. nije bilo moguce ukljuchiti. Zapakirano i poslano iz Umaga 10.04. i danas zove DHL da imaju dostavu za mene. Ok, za platiti nije bilo NISTA, a otvaranjem paketa PAF.... Unutra novi 300GB hard.....Pa sad dali postoji neki razlog, nemam pojma. Bravo Maxtor ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Jao blago tebi ![]() Što ako pošaljem WD-u svog Caviara pa mi daju Raptorčića :clap: Zbilja fer od njih,dugo si čekao pa su ti vrijeme nadoknadili većim diskom i besplatnom pošiljkom. E to se zove consumer service Čitao sam u jednom Engleskom IT časopisu, kutak u kojem hvale i kude trgovce hardverom i bio je jedan sličan slučaj.Jedan lik koji je poslao svog neispravnog Ballistix Tracera, čekao je relativno dugo i dobio je natrag dva ispravna Ballistixa sa isprikom zbog kašnjenja ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
A ovako ubiju dvi muhe jednim udarcem ;zadovolje kupca i reklamiraju se..pametno/lukavo naravno! E to ja zovem dobrom reklamom! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Hard je kupljen u Italiji, samo ga treba pravilno zapakirati po uputama na njihovom sajtu i poslati. Nisam siguran da bi tako prosao da sam odneso u Italiju u shop gdje je kupljen. "Sigurno" bi dali 300 giga hard, mos mislit:clap:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Yup, imaš pravo debleo bi ih koštala antireklama. Sjetio sam se imena magazina, PC Magazine se zove ![]() Anyways, tamo gdje hvale i kude trgovce PC Magazine se bori za oštećene kupce. Zovu trgovine,šalju mailove i sve ostalo kako bi pravda bila zadovoljena. Zar nekoj tvrtki treba članak u kojem piše kako nisu odgovorili 3 tjedna na mailove, nitko se nije javljao na telefone ili bio bezobrazan i bezobziran? Kad to pročitaju ljudi, čisto sumnjam da će netko ići kod njih ikada više. Slažem se s tobom, super reklama ali je ujedno i korisna onome tko je dobio dva Tracera hehe ![]() Citiraj:
![]() ![]()
__________________ |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
E vis ideje. Ne vise slat ovim nasim ''trgovcima'' kad nesto rikne, nego drito u tvornicu. BTW: 6800le se vise ne radi jelda? kaj je najjace za AGP od Leadteka? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
s tehermaltake coolergiantom ili kako li se vec zove, onaj s doddatnom turbinom... ![]() svka chast maxtoru... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Vidis kako je Maxtor darezljiv, kad znaju da im diskovi imaju gresku, a neki su njesra, bez beda daju novi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
pa ak imas garanciju zasto nisi? |
![]() |
![]() |
|
|