PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Diskovi SSD/HDD (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Dooooobar Maxtor :D (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=39352)

nino 15.05.2006. 20:37

Dooooobar Maxtor :D

Da skratim, prije mjesec dana poslan hard sataII 250GB na reklamaciju u Njemachku. Sve je normalno radilo jedino S.M.A.R.T. nije bilo moguce ukljuchiti.

Zapakirano i poslano iz Umaga 10.04. i danas zove DHL da imaju dostavu za mene. Ok, za platiti nije bilo NISTA, a otvaranjem paketa PAF....

Unutra novi 300GB hard.....Pa sad dali postoji neki razlog, nemam pojma.

Bravo Maxtor:D

Swarm dude 15.05.2006. 20:42

Jao blago tebi :D
Što ako pošaljem WD-u svog Caviara pa mi daju Raptorčića :clap:

Zbilja fer od njih,dugo si čekao pa su ti vrijeme nadoknadili većim diskom i besplatnom pošiljkom. E to se zove consumer service

Čitao sam u jednom Engleskom IT časopisu, kutak u kojem hvale i kude trgovce hardverom i bio je jedan sličan slučaj.Jedan lik koji je poslao svog neispravnog Ballistix Tracera, čekao je relativno dugo i dobio je natrag dva ispravna Ballistixa sa isprikom zbog kašnjenja :)

G0RKI 15.05.2006. 20:51

Citiraj:

Čitao sam u jednom Engleskom IT časopisu, kutak u kojem hvale i kude trgovce hardverom i bio je jedan sličan slučaj.Jedan lik koji je poslao svog neispravnog Ballistix Tracera, čekao je relativno dugo i dobio je natrag dva ispravna Ballistixa sa isprikom zbog kašnjenja :)
Upravo zato... da se dobar glas procuje...jer bi ih u suprotnome debelo kostalo..sve da i posalju par diskova od 500Gb ostecenoj osobi opet ce ih manje kostat nego zao glas koji ih moze pratit ako to ne napravu...
A ovako ubiju dvi muhe jednim udarcem ;zadovolje kupca i reklamiraju se..pametno/lukavo naravno!
E to ja zovem dobrom reklamom! ;)

nino 15.05.2006. 20:59

Hard je kupljen u Italiji, samo ga treba pravilno zapakirati po uputama na njihovom sajtu i poslati. Nisam siguran da bi tako prosao da sam odneso u Italiju u shop gdje je kupljen. "Sigurno" bi dali 300 giga hard, mos mislit:clap:

Vuco 15.05.2006. 21:09

A jesi se omastio...:D

Swarm dude 15.05.2006. 21:14

Citiraj:

Autor G0RKI
Upravo zato... da se dobar glas procuje...jer bi ih u suprotnome debelo kostalo..sve da i posalju par diskova od 500Gb ostecenoj osobi opet ce ih manje kostat nego zao glas koji ih moze pratit ako to ne napravu...
A ovako ubiju dvi muhe jednim udarcem ;zadovolje kupca i reklamiraju se..pametno/lukavo naravno!
E to ja zovem dobrom reklamom! ;)

Hehe, dobar glas se pročuo sve do Hrvatske :D
Yup, imaš pravo debleo bi ih koštala antireklama. Sjetio sam se imena magazina, PC Magazine se zove ;)
Anyways, tamo gdje hvale i kude trgovce PC Magazine se bori za oštećene kupce. Zovu trgovine,šalju mailove i sve ostalo kako bi pravda bila zadovoljena. Zar nekoj tvrtki treba članak u kojem piše kako nisu odgovorili 3 tjedna na mailove, nitko se nije javljao na telefone ili bio bezobrazan i bezobziran? Kad to pročitaju ljudi, čisto sumnjam da će netko ići kod njih ikada više.
Slažem se s tobom, super reklama ali je ujedno i korisna onome tko je dobio dva Tracera hehe :D
Citiraj:

Autor nino5
Hard je kupljen u Italiji, samo ga treba pravilno zapakirati po uputama na njihovom sajtu i poslati. Nisam siguran da bi tako prosao da sam odneso u Italiju u shop gdje je kupljen. "Sigurno" bi dali 300 giga hard, mos mislit :clap:

Uh,kako da ne :). Dakle, pamet u glavu i slat preko pošte ;)

SRV 15.05.2006. 21:27

Evo posaljem i ja Leadteku svoju 7600GT a oni nek odluce hoce li meni poslat dvije 7600GT pa da ih puknem u SLI ili jednu 7900GT :D:D:D Moda me prvo budu ptali sta mi je draze :D:D:D

Fleks 16.05.2006. 00:28

E vis ideje. Ne vise slat ovim nasim ''trgovcima'' kad nesto rikne, nego drito u tvornicu.

BTW: 6800le se vise ne radi jelda? kaj je najjace za AGP od Leadteka? :D

rendula 16.05.2006. 00:36

Citiraj:

Autor Fleks
BTW: 6800le se vise ne radi jelda? kaj je najjace za AGP od Leadteka? :D

Samo za tebe će napraviti GF2 MX200 Flex Edition:D

Matesonik 16.05.2006. 07:58

s tehermaltake coolergiantom ili kako li se vec zove, onaj s doddatnom turbinom... :D

svka chast maxtoru...

West 16.05.2006. 09:53

Vidis kako je Maxtor darezljiv, kad znaju da im diskovi imaju gresku, a neki su njesra, bez beda daju novi :D

SRV 16.05.2006. 11:08

Meni je prije tri mjeseca krepo Maxtor DM10 od 160GB, SATA, znaci dobio bih recimo 200GB??? :D Trebo sam poslat maxtoru...

mat 16.05.2006. 17:48

pa ak imas garanciju zasto nisi?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:55.