|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Kamere za videonadzor
Trebao bih najmanje 4 kamere za videonadzor za sve uvijete. No muče me tri stvari: trebao bih hard disk koji bi pohranjivao video cijeli dan, te dali je moguće napraviti wireless bez nekih komplikacija za prijenos i istovremeni nadzor slike barem 150 M i dali imaju takve hrvatske stranice na netu te kolike su cijene!? Malo je zahtijevno no ako netko ima ideju gdje se to može nabavti nek mi javi!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Kaj se tiče HDD-a pitanje je da li želiš stvarno snimati sve što se događa u području koje pokriva kamera jer će ti onda za kvalitetnu snimku trebati ogroman HDD. S druge strane imaš programe za korištenje nadzornih kamera gdje ti samo označiš dio koji te zanima i kad tu dođe do promjene ili kakvog pomaka sve što se nalazi u području kamere će se snimiti na HDD. Imače ovo drugo je puno bolja stvar jer za snimanje nekog prostora u vrijeme kad se ne radi i kad nema nikoga u prostoru koji se nadzire nema potrebe za snimanjem i neće ti biti potreban veliki HDD, a kad dođe do pomaka može se snimati u najvećoj rezoluciji
![]() |
#4 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: Kamere za videonadzor
Citiraj:
Primjer kvalitete mozes vidjeti na donjoj slici; mislim da je jasno kako je rezolucija i kvaliteta sasvim dovoljna da se pronadje i najtezeg prijestupnika.
Programer Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest. Zadnje izmijenjeno od: Costa. 06.02.2006. u 10:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
: roller : : lol2 : : goood :
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: Re: Kamere za videonadzor
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
Re: Re: Re: Kamere za videonadzor
Ma trebaju mi kamere za nadzor firme, te noćno snimanje na kje će kamere se uključtit kad registriraju pokrete, samo tražim način kako sve to skombinirati, al da se može pohraniti video zbog prijavljivanja grešaka na poslu! Hvala na pomoći!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
ja na jobu koristim Webgate ds 1600 d digital video recorder, ima mogucnost spajanja 18 kamera, ima sve moguce izlaze, mogucnost stvaranja profila...Kod mene je trenutno spojeno 12 kamera i snima se direktno u uredjaj , a on je preko mreze spojen na server gdje se snima bekap, a mogu i od doma preko neta imati pregled svih kamera.U ovisnosti o velicini hardova mozes birati koliko da snima frameova, a pregled snimke je brz jer prikazuje vrijeme kad je neko prosao ispred kamere i graficki pa ako snimas u velikoj rezoluciji nemas brdo materijala za pregledavati neko samo prevrtavas po oznakama. ![]()
![]() |
#9 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Eto widowmaker ti je objasnio kako to funkcionira. Kupiš si jedan multiplex s 320 GB ili više (ako uređaj podržava veće diskove). Uobičajene tvorničke postavke su 6 PPS-a u S-VHS kvaliteti (prosječna slika je 18kB). S tim postavkama možeš snimati mjesec dana na hard od 320 GB. Kada se disk napuni brišu se prvo zapisani podaci. Postoji i mogućnost podjele particija kada ti se na jednu particiju snimaju samo događaji kada se neka zona aktivira. Ma ima milijun mogućnosti. Obrati se najbližoj firmi s tehničkom zaštitom i oni će ti najbolje objasniti.
![]() |
#10 |
Banned
|
E hvala puno,btw prviput se susrećem sa situacijom da su mi potrebne kamere o kojima, moram vam reć, nisam imao pojma kak funkcioniraju! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|