|
![]() |
#1 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
IM klijent za prave muskarce
Pozdrav svima, zadnji puta kada sam koristio IM Windows klijent bilo je sredinom 2005, i to ICQ, i to na Mirandi koju sam zadnji puta updateao 2003, zajedno s nconvers pluginom koji se negdje u isto to doba prestao razvijati. Dakle, navikao sam na spartanstvo, beznacajni (cak i tada) memory footprint i ASCII only bez previse napasnih smajlica i govana. Kako sam iznenada dobio zelju za objedinjavanjem IM-ova u jedan, trebao bih nesto sto podrzava ICQ, Gtalk i mozda Skype (ali nije uvjet). Ima kakav prijedlog?
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Pidgin je ok, ali mislim da nema skype. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Koristih Digsby,meni je bio super al mi ošlo naqrc više chatat preko sve sile IM servisa.... ostali su samo Gtalk i Skype,al zadnjeg rijetko palim opće.... Od verzija sa SKYPEom mi jedino pada napamet web klijent nečega što sam znao koristit na androidu: imo ... spartanski i neloše za povremenu komunikaciju |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
+1 za Pidgin |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
heh, sretno s traženjem kvalitetnog programa tog tipa ![]() za skype gotovo da nema alternative pidgin i miranda su me zafrkavali kod slanja fajlova trillian imal neke svoje mušice, al davno sam ga koristil pa neznam više digsby, eh to je priča za sebe. imho najbolji free multi protocol client, ali isto malo mušićav lijepo se ga da podesiti, ali opet, neki problemi sa slanjem fajlova su se pojavljivali tako da sam na kraju završil na windows live messenger 2009 + apatch i paralelno skype za genijalce koji ne vole microsoft i wlm ![]() edit: uf, nisam nit skuzil da ti treba ICQ, mislil sam da je to vec izumrlo ![]() Zadnje izmijenjeno od: domis. 09.10.2012. u 10:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Nakon isprobavanja svega i svacega u virtualki, ipak je pao izbor na Mirandu (opet, ah, stara ljubav ni nakon 10 godina nije prestala ![]() - ruzna - ne treba instalaciju, samo odpakiram i mogu ponijeti sve na sticku negdje ako zatreba - ne zdere memoriju - rade GTalk i ICQ Kada uhvatim vremena moram podesiti neke sitnice u opcijama, ali za sada, moze proci. ![]() Thx svima na prijedlozima!
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
radi na mirandi skype? slanje fileova? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Očekivao sam ovaj odgovor jer sve što tražiš je - Miranda. Plus, to je IM za prave muškarce, a ne one slikovnice od klijenata. Podesiš jednom i vozi. Moj setup stoji isti već 7 godina i znam da me neće iznevjeriti, ali ubio bih da je moram ispočetka podešavati ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
Isprobao sam razne ali odluka je pala prije par godina na trillian i vrlo sam zadovoljan. Jednostavno ,a opet lijepo izgleda, ima osnovne smajliće bez kerefeka i pretjerivanja da mi krmače šeću po ekranu kao u icqu i slično ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|