|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Izolirani bad sectori
Tražim po netu i forumu i nigdje nisam našao ništa konkretno. Ima li neki alati ili fora/nešto da se izoliraju bad sectori. Znam, kupi drugi disk, nije sigurno...ali npr. imam disk od 250gb, i sad ja bi napravio particiju od 100gb i koristio bih ga kao prijenosni disk. Kako napraviti tu particiju na ispravnim sectorima? Čime i da li je moguće uopće?
![]() |
#2 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
sa seagate toolsom mos |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
Premium
|
Znam da će vrisnuti. I neka vrisne. Nije me briga, ali bi htio vidjeti da li je ovako nešto moguće i do kad će funkcionirati. Sad sam ga stavio u onu kutijicu (inače toshibin 2.5" hdd) i preko usb-a mi ne pokazuje nikakve greške. Jedino na HDTune (health), ali to je ostalo jer on pamti, sve ostale testove prolazi. Sad mi to nije jasno. Preko sata kabela javlja errore, preko usb - sve valja. Zadnji put sam ga vrtio sa HDD regenratorom i svaki put ih je našao drukčiji broj. Nekad više, nekad manje. ![]() hehe...sad vidim da sam pohranio ovaj log: Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Pff...zamijenio sam već valja 15 tih sata kabela. ![]() I ajd opet ću. Ali zapravo, nije oštećen, jer na drugom, isto 2.5", ne prikazuje grešku (disk ispravan, provjereno u notebooku). Dakle na ovome (toshiba 250gb) pokaže grešku preko sata, preko usb-a nema greške.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|