|
![]() |
#1 |
Premium spammer
Datum registracije: Aug 2010
|
Nvidia Forceware v275.33 WHQL driveri
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
tek sam stavio..u 3dmark11 dobih 5 više bodova ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#10 |
Misanthrope
Datum registracije: Oct 2009
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Isprobao dotične drajvere na MSI TwinFrozr II GTX560Ti OC verziji, rade super, jedino je maksimalna temperatura viša nego kod prethodnih verzija (prije je BFBC2 postigao max na 68°C, sada uspijem natjerati i 78°C). Izgleda da ću morati opet složiti krivulju hlađenja u Afterburneru. Opterećenje i temperatura je kako i treba kad je idle, nikakvih problema nisam zamjetio sa opterećenjem GPU. Sam BFBC2 radi super, nikakvih problema, OS je Windows 7 64-bitna verzija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
270.61 nemaju uključen OpenCL, rade super. 266.66 imaju sve uključeno, jedino BFBC2 zna malo štekati kad su zahtjevne scene u pitanju (mortar attack uz tenkovske eksplozije i 40 mm granate). Nije mi problem složiti krivulju u Afterburneru, samo sam napomenuo jer me zbunilo da mi je grafička tiha i pod velikim opterećenjem. Nije da je nešto posebno glasna na 68°C ali je svejedno razlika (imam stvarno tiho računalo, Antec P182 sa dodatnom izolacijom i čujem razliku u strujanju zraka) pa sam išao pogledati temperature. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Pozdrav imam pitanje, prije nekih 2 tjedna sam stavio nove drivere i izgubio sam rezoluciju 1440x900 no nisam stavio ove, već 275,27 , pa sam te, ali niti jedni nemaju ovu rezoluciju, a iskreno ne sjećam se koji su bili prije. Išao sam u safe mod, ali nemrem naći na win7 restore da nađem te dane... Hvala! I jer ima neko dobre drivere koje još koristi za win7 i 9600gt, a da imaju tu 1440x900 rezoluciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
Datum registracije: Feb 2011
|
Meni su ovi driveri čisto smeće. Prije mi praktički ventovi na gtx460 nisu išli preko 40% a sa ovim driverima idu i preko 60. Dosta mi se više kartica grije i u pojedinim igrama sam dobivao čak i artefakte. ![]() Već sam mislio da mi kartica rikava, ali kada sam vratio na stare tih problema više nije bilo. Jako loše za nvidiu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Neki dan napravio reinstal windowsa i nabacio ove drivere koji su mi prije redovito radili sranje s grafom, al sad grafa radi baz problema??WTF??? Prije sam mogao koristit samo 266.58, pa sam nakon reinstalacije win odmah stavio te drivere kad ono poznati "white screen" u BBC2... Stvarno neznam iz kojeg razloga prije nisam moga koristit nove drivere, al sad sve radi odlično, uz ventilatore podešene u afterburneru, clockana grafa ne prelazi 59°c, što je odlično. Istina, malo agresivniji profil ventova,al grafa na 820MHz i 1,037V pa 59°c..odlično! |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
|
Ceka se Bf3 i najzadnji driveri za nvidiu pa cemo vidjeti kako se 480ka ponasa.Bit ce jako los potez nvidie ako se grafike tih kapaciteta nebudu mogle iskoristiti zbog usranih drivera.
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
slazem se sa ovim, ali opet nije u redu od njih. izbace super grafu i onda stancaju cr*p drivere i obecavaju bolje. i na tome ostane sve. pogledaj samo koliko ima onih jadnika koji su kupili neke uber gamer laptope sa nVidia GPU-om i imaju problema zbog drivera. uzas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
ljudi, pa radi se samo o jednoj losijoj verziji drivera...od onih koji su nedavno izdani, a vi ste vec slozili teoriju urote da su oni digli ruke od razvoja drivera za (jednu) stariju seriju kartica. najbolje da sad prekinu s podrskom za gtx 4xx kartice i usmjere se samo na gtx 5xx, a pokretna traka se jos nije ni ohladila od GF1xx cipova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
Pa nije bas samo jedna verzija.Od 266.58 ni jedna verzija drivera ne valja za tipa bc2 a ova zadnja mi ionako zagrijava vec vrelu 480ku.
![]() |
#27 | |
Guest
|
Citiraj:
Uostalom, tko ih šiša kada se prethodno ne raspitaju o stanju na bojišnici (i AMD radi GPU-ove za prijenosnike, zar ne?). ... (ni mene nitko ne šiša, btw.. Dell i3 & GT525m vlasnik/patnik, da me se ne shvati krivo za ono gore) ![]() |
|
![]() |
![]() |
#28 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Svaka cast. Tak se treba vrtit 470 sa dobrim hladnjenjm!!! Ja vec dugo nemam apsulutno nikakvih problema ni problemcica niti ikavih musica sa gtx580. Apsulutno savrsenstvo. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|