![]() |
Nvidia Forceware v275.33 WHQL driveri
|
tek sam stavio..u 3dmark11 dobih 5 više bodova :D
|
Citiraj:
|
to je bio mali sarkazam :>
|
Jel ko snimio ta cudesa na 460 seriju, pitam zbog BC2 dal se isplati snimit ?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Previše zagrijavaju grafičku zbog čega je i pre bučna tako da sam se vratio na 267.24
Mislim da je razlog zagrijavanja u polju "Current Clock". Oba screenshota su napravljena u leru. http://img830.imageshack.us/img830/2305/27533.jpg http://img20.imageshack.us/img20/8904/26724.jpg |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jučer probao ove drivere i naravno, nakon par minuta BBC2, ekran počeo titrati kao da je refresh rate 5Hz.
Vratio se 266.58, to je zadnje stabilno! |
Citiraj:
Koje druge da snimin? |
Isprobao dotične drajvere na MSI TwinFrozr II GTX560Ti OC verziji, rade super, jedino je maksimalna temperatura viša nego kod prethodnih verzija (prije je BFBC2 postigao max na 68°C, sada uspijem natjerati i 78°C). Izgleda da ću morati opet složiti krivulju hlađenja u Afterburneru.
Opterećenje i temperatura je kako i treba kad je idle, nikakvih problema nisam zamjetio sa opterećenjem GPU. Sam BFBC2 radi super, nikakvih problema, OS je Windows 7 64-bitna verzija. |
Ja bi se radije vratio na stare nego gledao 10 c vise ili slagao profile .
|
Citiraj:
266.66 imaju sve uključeno, jedino BFBC2 zna malo štekati kad su zahtjevne scene u pitanju (mortar attack uz tenkovske eksplozije i 40 mm granate). Nije mi problem složiti krivulju u Afterburneru, samo sam napomenuo jer me zbunilo da mi je grafička tiha i pod velikim opterećenjem. Nije da je nešto posebno glasna na 68°C ali je svejedno razlika (imam stvarno tiho računalo, Antec P182 sa dodatnom izolacijom i čujem razliku u strujanju zraka) pa sam išao pogledati temperature. |
Pozdrav imam pitanje, prije nekih 2 tjedna sam stavio nove drivere i izgubio sam rezoluciju 1440x900 no nisam stavio ove, već 275,27 , pa sam te, ali niti jedni nemaju ovu rezoluciju, a iskreno ne sjećam se koji su bili prije. Išao sam u safe mod, ali nemrem naći na win7 restore da nađem te dane... Hvala! I jer ima neko dobre drivere koje još koristi za win7 i 9600gt, a da imaju tu 1440x900 rezoluciju.
|
Nvidia Control Panel>Change Resolution i baci pogled koje sve rezolucije imaš dostupne. Pod Customize imaš mogućnost dodati i vlastitu rezoluciju.
|
Meni su ovi driveri čisto smeće. Prije mi praktički ventovi na gtx460 nisu išli preko 40% a sa ovim driverima idu i preko 60. Dosta mi se više kartica grije i u pojedinim igrama sam dobivao čak i artefakte. :(
Već sam mislio da mi kartica rikava, ali kada sam vratio na stare tih problema više nije bilo. Jako loše za nvidiu. |
Imam osjecaj da su s novijim driverima poceli "odyebavat" 4xx seriju sto nikako nije dobro.
|
Citiraj:
|
Neki dan napravio reinstal windowsa i nabacio ove drivere koji su mi prije redovito radili sranje s grafom, al sad grafa radi baz problema??WTF???
Prije sam mogao koristit samo 266.58, pa sam nakon reinstalacije win odmah stavio te drivere kad ono poznati "white screen" u BBC2... Stvarno neznam iz kojeg razloga prije nisam moga koristit nove drivere, al sad sve radi odlično, uz ventilatore podešene u afterburneru, clockana grafa ne prelazi 59°c, što je odlično. Istina, malo agresivniji profil ventova,al grafa na 820MHz i 1,037V pa 59°c..odlično! |
Ceka se Bf3 i najzadnji driveri za nvidiu pa cemo vidjeti kako se 480ka ponasa.Bit ce jako los potez nvidie ako se grafike tih kapaciteta nebudu mogle iskoristiti zbog usranih drivera.
|
Ma ne brine me..ak počnu kenjat s driverima ode grafa na bubanj, pa prelazimo na seriju 5!
|
Citiraj:
|
ljudi, pa radi se samo o jednoj losijoj verziji drivera...od onih koji su nedavno izdani, a vi ste vec slozili teoriju urote da su oni digli ruke od razvoja drivera za (jednu) stariju seriju kartica. najbolje da sad prekinu s podrskom za gtx 4xx kartice i usmjere se samo na gtx 5xx, a pokretna traka se jos nije ni ohladila od GF1xx cipova :nono: normalna stvar je da ce se i to desiti u jednom trenutku,ali sigurno nece ovako brzo... sacekajte nove drivere,bit ce sve ok,ili ostanite na starima.novo ne znaci uvijek bolje...
|
Pa nije bas samo jedna verzija.Od 266.58 ni jedna verzija drivera ne valja za tipa bc2 a ova zadnja mi ionako zagrijava vec vrelu 480ku.
|
Citiraj:
Uostalom, tko ih šiša kada se prethodno ne raspitaju o stanju na bojišnici (i AMD radi GPU-ove za prijenosnike, zar ne?). ... (ni mene nitko ne šiša, btw.. Dell i3 & GT525m vlasnik/patnik, da me se ne shvati krivo za ono gore) ;) |
Citiraj:
Svaka cast. Tak se treba vrtit 470 sa dobrim hladnjenjm!!! Ja vec dugo nemam apsulutno nikakvih problema ni problemcica niti ikavih musica sa gtx580. Apsulutno savrsenstvo. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:48. |