|
![]() |
#1 |
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
Pošandrcao miš, scrolla sam
Pozdrav svima. Naime poceo sam koristiti miš Logitech RX-300 koji je danas poceo scrollati sam gore-dolje, ja ga ne moru koristiti ako zelim odskrolat na dno malo duze stranice jer ne radi kuglica tj. kada ju okrecem naprijed-nazad on ne scrolla, i tijekom pisanja ovog testa mice se gore dolje. Taj problem je u pocetku bio prisutan no zadnjih mjesec/dva mis je radio savršeno pa sam ga poceo korsititi. Danas je posandrcao i ne znam moze li se to srediti? Dali je hardverski ili softwareski problem ne znam. Moze li se srediti ili moram kupiti novi mis? Iritantno je, u BS Playeru sam stisava film pa sam ga morao iskopcati tijekom gledanja filma. ![]()
![]() |
#2 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Trebao si to odmah dok je bilo garancije rjesit ![]() Rastavi mis pa pogledaj, ali ako je bilo tako dok je bio novi tesko da ce raditi kako treba.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Ako je mehanički scrolling, onda samo treba očistiti, no ako nije, pogledaj da li je neki komadić nečega u senzoru. Doduše, najvjerojatnije ti je riknija. ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
To se obično dogodi kad dlaka upadne između diode i fototranzistora, ja bih rastavio miša i dobro ga ispuhao. Treba pripaziti sa kotačićem jer obično nije učvešćen, pa da ne ispadne koji dio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Imao sličan problem na identičnom mišu, ispuhao ga, očistio, rastavio, bilo smeća pod kotačićem, ali ništa nije pomoglo i dalje je sam scrolao. Uglavnom bacio ga i uzeo drugi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|