|
![]() |
#2 |
Powered by Ford
Datum registracije: Nov 2004
|
2 komer: jel bi mogao opisat kako se moze narucivat preko tog e-baya, tocnije placati? Pretpostavljam da moras imati neku karticu tipa American ili Visa? (uz pretpostavku da tip koji prodaje salje paket izvan njegove zemlje?) Sto se tice same ploce, mislim da za 2 eurona nemos bolje proci! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
ma cuj,ima frend u svabiji braa koji cesto visi na tom ebayu i onda smo se dogovorili kad mi nest treba da javim frendu koji je tu,da mu kazem sta treba uzet,on to uzme i dam frendu pare i to je to!a sad ak oti nemas frnda il nekog obicno ljudi placaju paypalom,koji u hrvatskoj nije dostupan,iz hrvatske mozes placat bidpayom ili worldpayom,treba ti samo broj kartice i to je to,uzimaju ti provoziju kada placas oko 2$,a postarina iz njemacke ti je 18€ neosigurana,a 28€ osigurana!znaci za 18€ neces dobit lovu natrag u slucaju da je ostete prilikom transporta....a iz amerike ti je postarina 20$,da dobro citas,izgleda da je svabija dalje nego USA,a sad ja sam ponudio 30€za plocu tak da cekam jos 2 dana da vidim kak se stvari odvijaju,pa ono,imam i rodbinu u njemackoj koji dolaze cesto kod mene,pa sam mislio na njihovu adresu stavit posiljku pa kad dodu onda mi donesu da ne placam bezveze 20€ postarine....ipak kad nekaj dode 30€ i jos 20€postarine je malo previse, btw.iz izraela postarina za hrvatsku je 5$!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
a sto ces sa carinom ako ti bude dolazilo postom?
![]() |
![]() |
#8 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Placa se i PDV, osim kada vrijednost robe ne premasuje 300,00kn, u tom si slucaju oslobodjeni i placanja carine.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
a sto se tica robe ispod 300kn ti ne mozes dokazat koliko si maticnu platija osim ako ti ebay ne izda racun u sto cisto sumnjam ne znam kako ces nekome na carinskoj posti (u slucaju da roba ide postom) dokazat da je to koristena roba nemoj ni slucajno narucivat direktno jer ako ti se kao posiljatelj navede e-bay onda moras placat spediciju (bilo da je posiljatelj, bilo da je primatelj pravna osoba) ukoliko ti rodbina donosi plocu neka je dobro sakrije ako je ne misli prijavit cariniku ako je on u tom slucaju nadje platit ce prilicnu kaznu
![]() |
![]() |
#10 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Jel mene oči varaju ili je to ploča za sck. A sa pci-x slotom za grafu???? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas