|
![]() |
#1 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Ne žele se instalirati Windowsi na laptop
Dakle ovako : Laptop je HP 6735s dakle : na njemu je bila vista koja se sinoć zbrejkala i od tad apsolutno nije nikako se htjela dignuti ni repiar ni nista...doslo bi do onog windows vista loga koji ide lijevo desno, isao bi 3 puta i restart...naravno ni safe mode neradi... i onda sam jutros isao instalirati nanovo clean install viste preko dvd-a...i dodje do expandanje na 28% i tu stane... naravno ugasio sam ga na power button i onda isao instalirati win 7 RC preko usb metode [isti usb i istu metodu sam koristio kod stolnog i drugog laptopa i radilo je bezprijekorno]...formatirao sam disk, iskopirao je i došao na expanding 34% i sad opet kifla...HDD led blinka u jednakim intervalima 2 puta u sekundi, one tri točkice i dalje su animirane ali se nemiče sa 34% nikako e sad je bi mi neko mogao reći u kojem grmu leži zec... eh da i nekako sumnjam da mi je hdd otisao jer kad sam ga isao malo repirati [cackao sam malo po repair opcijama i tako to] uspio sam doći tj viditi neke user fileove... Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 29.05.2009. u 12:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Skini Hiren's Boot CD. Na njemu imaš alata za testiranje od svih proizvođača hardova. Nađi koji ti odgovara i pokreni kontrolu stanja. Ako ima bad sectora, ili reklamacija ili novi hard.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Izvad disk i spoji ga na PC pa pregledaj.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() omg ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Stavi onda na AHCI jer IDE mod više odgovara Windowsima XP i starijim.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|