|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Terminator Salvation -- The Videogame
hoće li napokon izaći neka normalna igra na ovu tematiku,budemo vidili 19.svibnja 2009 http://www.youtube.com/watch?v=S059DHoyt6o
"Knowledge is the food of the soul" Svi znamo da je Thomas Edison proizveo električno svjetlo i električni sustav za opskrbu domaćinstava, da je Gugliermo Marconi smislio radio i George Westinghouse sagradio prvu hidroelektranu… Svi znaju te "činjenice", ali nisu u pravu. Čovjek koji je sanjao ove stvari i izumio ih jest
NIKOLA TESLA |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
joj kad se sjetim, mislim da sam igral war of the machines, koji fail...nadam se da ovaj ne bude |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
ovo bu tek brijačina,x imaš praf to sam i ja igral to je teški fail al ajd nikad se nezna za ovaj novi ipak je next generation pa bu možda čak bio i igriv ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Novi filmić @ http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=47893
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
oprostite na mom pisanju zadnji put bio sam rastresen,ovaj video dapaće ne izgleda uopće loše,baš me zanima kakav će biti uživo,na filmićima se to uvijek prikazuje ekstra super a uživo gameplay je obićno teško smeće ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
prema najnovijem gameplay filmek ne izgleda loše dapaće obečavajuče http://www.gametrailers.com/video/ga...8244?&id=48244 ![]()
"Knowledge is the food of the soul" Svi znamo da je Thomas Edison proizveo električno svjetlo i električni sustav za opskrbu domaćinstava, da je Gugliermo Marconi smislio radio i George Westinghouse sagradio prvu hidroelektranu… Svi znaju te "činjenice", ali nisu u pravu. Čovjek koji je sanjao ove stvari i izumio ih jest
NIKOLA TESLA |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
eve mini review: http://www.gametrailers.com/player/48395.html igra izgleda da će biti prekratka, ali sve to mi djeluje nekak amaterski izvedeno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Bill Gates
|
Malo je danas igara koje nisu prekratke. Nemogu vjerovat kako sve novije igre kradu hide sustav od Gears of Wara |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
ЬГΛY.Z0ИЗ
Datum registracije: Jul 2006
|
![]() |
#14 |
Bill Gates
|
OMG. Ne kuzis se bas. Nikako ne dolazi sa engineom. Kako onda objasnjavas relaciju Rockstar Table Tennis i GTA4, obje imaju identican engine. Kake onda po tvom ima veze GoW i Unreal Tournament 3? Obje imaju isti engine, tj. Unreal Engine 3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
igra je izašal al ima problema s instalacijom, pa je povučena s prodaje..."digital" verzija radi dobro al retail ne...al ak tko hoče evo postupak kak je može instalirati: 1- open ISCabVu.exe http://www.xdowns.com/soft/download.asp?softid=23030 2- open data1.hdr 3- go to view - components 4- extract all files inside on grin exes, grin exesvistaonly, bundles,video,context (the language you want), root. 5- create data\videos folder and bundles. 6- EXTRACT VIDEOS TO VIDEOS AND BUNDLES TO BUNDLES , THE REST STAYS ON THE ROOT FOLDER 6- it should look like this (LEVELS IS WRONG , WRITE BUNDLES, AND VIDEOS AND DATA FOLDER WITH CAPS OFF) ROOT FOLDER : ![]() VIDEO FOLDER ![]() 7- mini image (tu ne smije puno pisat da se ne zamjerim adminima ![]() 8- Install OPEN AL, AND NVIDIA PHYX FROM THE GAME ![]() 9- PLAY |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
|
Isprobao..prešao. Ukratko - solidna i bugovita izvedba. Priča ima svoj tijek (valjda ide po filmu, neznam, nisam ga imao još prilike pogledati). Grafika, meni O.K. Šteta što je kratka (prošao u 4-5 sati)..eto. Dakle, ništa ekstra. Final ocjena - 2.5/5
Zadnje izmijenjeno od: McT.. 22.05.2009. u 23:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Bill Gates
|
Citiraj:
Slican pristup, slicne igre. Izgleda da je takav template igara radenih po filmovima |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
Neznam, W:WoF nisam igrao, no sudeći po komentarima u istoj temi, ovdje na PCE, moglo bi se usporedit. Nije igra "dosadna", bar je ja tak nisam doživio (OKe, sve se svodi na "uništi mašine", al opet, ipak je to Terminator ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|