|
![]() |
#1 |
We called it "The Sin."
Datum registracije: Apr 2004
Lokacija: In your head, in your head, Zombie, Zombie, Zombie, eh, eh
|
digtalni fotić za 2500-3000kn
tražim digitalni fotić do 3k kuna... pa molim pomoć jer se baš ne razumijem u fotiće...... dosta važna stvar pri odabiru je njegov oblik, tj. veličina... važno je da nema "izdignuti" objektiv tj da objektiv "izlazi" iz kučišta pri paljenju.... i sam fotoapart bi trebao biti što manji ..... naravno važna mi je i kvaliteta slike no oblik i veličina su mi primarni molim savjete pr kupnji i možda neka pozitvna ili negativna iskustva.... meni su za oko zapeli casio exilim modeli ponajviše zbog svoje veličine no zapravo i neznam kakva im je kvaliteta slike fala unaprijed.... ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Canon digital ixus 400,430,500. Ovaj 400 je malo stariji model pa vjerojatno dodje oko 2300-2500. Ovaj 500 sam koristio 7 dana i mogu reci da sam bio zadovoljniji u vezi kontrasta,ostrine,funkcija itd itd.cijena se vrti oko 3000 kuna cak malo vise,ali moze se nac i za 3000. Just my opinion. Ne tvrdim da je bolji/losiji od nekog drugog modela. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Rider of the Storm
Datum registracije: Nov 2004
|
Ma ja ti preporučujen olympusov novi mju mini-digital. On ti je ekvivalent mju400. Ono aparatić je jako mali (što se vidi iz naziva) i jako je moćan! Ima 4 megapixela što je za običnog korisnika i više nego potrebno! A i cjena mu je oko 2600 kn. Možeš čak birat između 6 boja!!!!!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|