![]() |
digtalni fotić za 2500-3000kn
tražim digitalni fotić do 3k kuna... pa molim pomoć jer se baš ne razumijem u fotiće......
dosta važna stvar pri odabiru je njegov oblik, tj. veličina... važno je da nema "izdignuti" objektiv tj da objektiv "izlazi" iz kučišta pri paljenju.... i sam fotoapart bi trebao biti što manji ..... naravno važna mi je i kvaliteta slike no oblik i veličina su mi primarni molim savjete pr kupnji i možda neka pozitvna ili negativna iskustva.... meni su za oko zapeli casio exilim modeli ponajviše zbog svoje veličine no zapravo i neznam kakva im je kvaliteta slike fala unaprijed.... :) |
Canon digital ixus 400,430,500. Ovaj 400 je malo stariji model pa vjerojatno dodje oko 2300-2500. Ovaj 500 sam koristio 7 dana i mogu reci da sam bio zadovoljniji u vezi kontrasta,ostrine,funkcija itd itd.cijena se vrti oko 3000 kuna cak malo vise,ali moze se nac i za 3000. Just my opinion. Ne tvrdim da je bolji/losiji od nekog drugog modela.
|
Ma ja ti preporučujen olympusov novi mju mini-digital.
On ti je ekvivalent mju400. Ono aparatić je jako mali (što se vidi iz naziva) i jako je moćan! Ima 4 megapixela što je za običnog korisnika i više nego potrebno! A i cjena mu je oko 2600 kn. Možeš čak birat između 6 boja!!!!! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:07. |