|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2004
|
LAN messenger, FlashDeli serial key
Pozdrav, U firmi sam snimio program FlashDelis v. 3.8 Problem je naravno u tome sto mi istice trial verzija, pa me zanima jel ima netko serial key, ili mozda cijelu verziju, da sada bezveze ne kupujem taj program? Program sluzi za komunikaciju medju korisnicima u LAN-u Nemojte me slati na Astalaviste ili Crackspidere, jer sam to pretrazio, ali nasao nista nisam... isto ako netko ima mozda prijedlog za bolji LAN messenger (a da nije windows ili netmeeting) slobodno neka kaze. |
![]() |
![]() |
#2 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Prije nego te moderator dohvati... ovo je forum na kome su zabranjene takve stvari, te rasprava o njima, ovo ti kažem dobronamjerno. i sam si rekao di da te ne šaljemo, ali google i to u sprezi rade čuda... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
www.realpopup.it mali pali i radi ko lud i još k tome besplatan ... ako nama radi u LAN - WLAN okruženju ne znam zakaj ne bi radio u nekom uredu ...
#5 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
99% imaš u meniju programa Help. Tu ti se najčešće nađe About, a pod tom opcijom link na homepage navedenog programa. Linkaj se tamo i Purchase-aj program. Oni će ti poslat serial key. Istina, morat ćeš ga platit. Šta'š.
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|