|
![]() |
#1 |
Stoka
Datum registracije: Dec 2003
|
Ujoma
Zašto Ujoma ne može postat piše mu: You do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons: You do not have permission to access the page that you were trying to. Are you trying to edit someone else's post or trying to access administrative features? Check that you are allowed to perform this action in the Forum Rules. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation. Korisnik :: Ujoma [ Log out » ]
![]() |
#2 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
I ja sam se pitao gdje je nestao nema ga već duže vrijeme.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
A možda ga je admin banao skupa sa CatKiller-om ![]() ![]() ![]() Omakao mu se prst... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja sam mu htjeo poslat PM pa mu isto nisam mogo, definitivno je nest u banani. ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Stoka
|
Evo ja Ujoma sad kod kelleta i pišem ovo od njega i stvarno ne vidim razlog zašto bi bio banan, zadnje šta sam posto je bio odgovor Srkyu koji mi je htio poslat hladnjak od ti4200, drugo nisam ništa piso, i nikad od kad sam na PCEkspertu nisam ništa posto šta nebi smio, zato stvarno neznam zašto bi me banali.
![]() |
#7 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Evo sredjeno... Iz nekog razloga si se naso na list ljudi koji cekaju email da bi pisali na forumu (?) Anyway, nisi bio banan. Opce ne kuzim odkud tolka paranoja, pa nismo, kolko je meni poznato, nikog banali vec duuuuze vrijeme ("catkiller incident" je jos uvijek misterija unutar team-a kolko je meni poznato). Ako neko ima ikakvih problema s logiranjem, pisanjem postova, kreiranjem accounta itd itd bla bla, slobodno nek nas mejla na team(at)pcekspert.com (znate svi adresu, ne?)... P.S. Ne banam(o) ja(mi) sam tak, mora mi(nam) se zesce tlak dignut :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
pa danas se još jedan korisnik javio s istim problemom koji su imali Ujoma i catkiller. uglavnom, svi ljudi koji su do sada imali taj problem (1-2 tjedno) su mjenjali email adresu. vi ste svi na HT-u i imate upisanu novu adresu, daklen mora da je to posrijedi. otkad je HT, T-com,T-mobile,whatever promjenio mail adrese svojih korisnika, taj problem se prilično često javlja.
![]() |
#9 |
Premium
|
Evo sad je sve u redu, istina mjenjo sam e-mail adresu i mislio sam da je zbog toga, ali nisam bio siguran. Svejedno hvala
AMD AthlonXP (Thorton) 2400+@2400MHz (15x160) 1,700 V MSI KT3 Ultra2-R, VIA KT333 2*256MB Kingmax SuperRam 433 @320 (2.0 2-2-5) MSI GeForce4 Ti4200 64Mb DDR @ 310/610 WD800BB, 80Gb , 7200rpm , ATA/100 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() kod mene je bila ista stvar ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
i ja sam imao problema da se nisam mogao ulogirat pred godinu, godinu i pol. i pajur je to rjesio dok kazes keks ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|