PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Ujoma (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=13998)

KeLLe 03.11.2004. 12:59

Ujoma

Zašto Ujoma ne može postat piše mu:

You do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
You do not have permission to access the page that you were trying to. Are you trying to edit someone else's post or trying to access administrative features? Check that you are allowed to perform this action in the Forum Rules.
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
Korisnik :: Ujoma [ Log out » ]

acer 03.11.2004. 13:46

I ja sam se pitao gdje je nestao nema ga već duže vrijeme.

Jelc 03.11.2004. 15:14

A možda ga je admin banao skupa sa CatKiller-om:D :D :D
Omakao mu se prst...

Black Dragon 03.11.2004. 15:46

Citiraj:

Originally posted by Jelc
A možda ga je admin banao skupa sa CatKiller-om:D :D :D
Omakao mu se prst...

prst na mišu lagan, u srcu uragan :D

Srky 03.11.2004. 16:01

Ja sam mu htjeo poslat PM pa mu isto nisam mogo, definitivno je nest u banani. :rolleyes:

KeLLe 03.11.2004. 16:20

Evo ja Ujoma sad kod kelleta i pišem ovo od njega i stvarno ne vidim razlog zašto bi bio banan, zadnje šta sam posto je bio odgovor Srkyu koji mi je htio poslat hladnjak od ti4200, drugo nisam ništa piso, i nikad od kad sam na PCEkspertu nisam ništa posto šta nebi smio, zato stvarno neznam zašto bi me banali.

admin 03.11.2004. 17:02

Evo sredjeno... Iz nekog razloga si se naso na list ljudi koji cekaju email da bi pisali na forumu (?)

Anyway, nisi bio banan. Opce ne kuzim odkud tolka paranoja, pa nismo, kolko je meni poznato, nikog banali vec duuuuze vrijeme ("catkiller incident" je jos uvijek misterija unutar team-a kolko je meni poznato). Ako neko ima ikakvih problema s logiranjem, pisanjem postova, kreiranjem accounta itd itd bla bla, slobodno nek nas mejla na team(at)pcekspert.com (znate svi adresu, ne?)...

P.S. Ne banam(o) ja(mi) sam tak, mora mi(nam) se zesce tlak dignut :P

horza 03.11.2004. 17:56

pa danas se još jedan korisnik javio s istim problemom koji su imali Ujoma i catkiller. uglavnom, svi ljudi koji su do sada imali taj problem (1-2 tjedno) su mjenjali email adresu. vi ste svi na HT-u i imate upisanu novu adresu, daklen mora da je to posrijedi.
otkad je HT, T-com,T-mobile,whatever promjenio mail adrese svojih korisnika, taj problem se prilično često javlja.

Ujoma 04.11.2004. 19:07

Evo sad je sve u redu, istina mjenjo sam e-mail adresu i mislio sam da je zbog toga, ali nisam bio siguran.

Svejedno hvala

JoZ@ 04.11.2004. 20:03

Citiraj:

Originally posted by Ujoma
mjenjo sam e-mail adresu i mislio sam da je zbog toga, ali nisam bio siguran.

sigurno je zbog toga :fuming:
kod mene je bila ista stvar :grrr:

miato 04.11.2004. 20:13

i ja sam imao problema da se nisam mogao ulogirat pred godinu, godinu i pol.
i pajur je to rjesio dok kazes keks ;)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:46.