|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Potreban program za pretvoriti .pdf u .txt
Ekipa hitno mi treba neki najbolje free pogram koji ce pretvoriti neki .pdf u .txt dokument koji se uredno moze pogledati u MS Word-u....ali da se ne "gube" rijeci, slova i sl. Probao sam ih par i svaki ima mane...a najcesce je to da rijeci nisu kompletne ili je problem u "č" ili "ć". Trebao bih tako sve lijepo posloziti (a ima i grafikona) i onda isprintat....uz naravno jos malo dotjerivanja. No svi programi koje sam probao jednostavno ne rade kako treba. TNX unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Zahvaljujem...probati cu taj ABBYY. Svi koje sam do sada probao jednostavno ne rade kako treba ili ne prepoznaju nas jezik pa izostaju rijeci i sl. ![]() Nadam se da ce ovaj program to odraditi sve kako treba! ![]() Eh...tako je to kada imas osobu pored sebe koja ne moze uciti citajuci sa kompa. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Mislim da ti je ABBY najkvalitetnije rjesenje. A jesi probao da li radi copy-paste iz PDF-a? Trebalo bi ako se ne radi o necem skeniranom ili ako copy-paste nije onemogucen.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
I dalje izostavi neke rijeci ili napravi neke cudne razmake...ali ipak je najbolje rijesenje u odnosu na ostale programe. A i to curi treba i vjerujem da bi ja to sve brzo rijesio...ali ona je malo tvrdoglava pa neka se muci malo. ![]() Inace, sasvim bi to bilo jednostavno napraviti...ali je ona to iskomplicirala jer hoce napraviti valjda nesto "savrseno" sta bi isprintala da moze uciti. Ovako da isprinta taj PDF bilo bi poprilicno puno stranica u pitanju i ne isplativo. Sa obzirom koliko placa taj privatni fax mogli su im bar dati besplatne udzbenike, a ne PDF! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Foxit PDF reader vrlo korektno izvlači tekst, do sada nijesam imao problema sa dijakritičkim znakovima.
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Pa ako imas adobe acrobat pro jednostavno ga otvoris i save as txt i imas sve u tekstu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|