![]() |
Potreban program za pretvoriti .pdf u .txt
Ekipa hitno mi treba neki najbolje free pogram koji ce pretvoriti neki .pdf u .txt dokument koji se uredno moze pogledati u MS Word-u....ali da se ne "gube" rijeci, slova i sl. Probao sam ih par i svaki ima mane...a najcesce je to da rijeci nisu kompletne ili je problem u "č" ili "ć".
Trebao bih tako sve lijepo posloziti (a ima i grafikona) i onda isprintat....uz naravno jos malo dotjerivanja. No svi programi koje sam probao jednostavno ne rade kako treba. TNX unaprijed! |
|
Zahvaljujem...probati cu taj ABBYY.
Svi koje sam do sada probao jednostavno ne rade kako treba ili ne prepoznaju nas jezik pa izostaju rijeci i sl. :nono: Nadam se da ce ovaj program to odraditi sve kako treba! :chears: Eh...tako je to kada imas osobu pored sebe koja ne moze uciti citajuci sa kompa. :fiju: |
Mislim da ti je ABBY najkvalitetnije rjesenje. A jesi probao da li radi copy-paste iz PDF-a? Trebalo bi ako se ne radi o necem skeniranom ili ako copy-paste nije onemogucen.
|
Citiraj:
I dalje izostavi neke rijeci ili napravi neke cudne razmake...ali ipak je najbolje rijesenje u odnosu na ostale programe. A i to curi treba i vjerujem da bi ja to sve brzo rijesio...ali ona je malo tvrdoglava pa neka se muci malo. :chears: Inace, sasvim bi to bilo jednostavno napraviti...ali je ona to iskomplicirala jer hoce napraviti valjda nesto "savrseno" sta bi isprintala da moze uciti. Ovako da isprinta taj PDF bilo bi poprilicno puno stranica u pitanju i ne isplativo. Sa obzirom koliko placa taj privatni fax mogli su im bar dati besplatne udzbenike, a ne PDF! :lol2: |
ako je već tako onda neka samo printa više stranica pdf-a na jednu stranicu papira
|
Foxit PDF reader vrlo korektno izvlači tekst, do sada nijesam imao problema sa dijakritičkim znakovima.
|
Pa ako imas adobe acrobat pro jednostavno ga otvoris i save as txt i imas sve u tekstu...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:49. |