|
![]() |
#1 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Prepoznavanje u toku >>> PSU ljubitelji navratite <<<
Malo sam nestrpljiv zbog odluke koju moram donjeti. Odgovor od samog tvorca ne mogu fizicki dobiti prije 2 tjedna... duga prica. Gledam tu f.... naljepnicu i nekako kao da znam ali NE ZNAM : More li netko eventualno prepoznati, vidi li nesto prepoznatljivo u "Logou" na vrhu naljepnice PSU-a? Sve stavke su mi oznacene i PSU je desnoj strani. Prepoznaje li netko simbolikom tog znaka, radi li se o imenu poznatom nam iz PC voda? ![]() Volio bih da ne bude prepoznat. To je bolje onda za mene, ali tko zna? Mozda neko prepozna naljepnicu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Gembird? Meni nekako na njih lici. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Na prvi pogled mi liči na jedra od corsaira. Možda raidmax logo? ![]()
![]() |
#5 |
8-bit Gen.
|
. Radi se o (?) Tecnakon modificiranoj Pro verziji 600W napajanja. Pisem kako mi je citirano. Nisam imao vremena dalje ispitivati dok ne odem u ITA sljedeci tjedan. Samo, za ovega ja nikad nisem cul ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Err...meni se nekako fakat ne čini da je Enermax, da nije možda zato što logo nema crvenu boju? A i logo mi nema puno veze sa Enermaxovim iskreno. I meni se učinilo ali, hmm, nisam siguran... Nisam siguran koji je logo, ali sam siguran da nije ovo: FSP grupa Chieftec Enermax Sharkoon Channel Well Technology (CWT) OCZ (definitivno nije OCZ) Corsair (Cors nema crnih napajanja, a i logo nije Corsov) Hiper SilverStone Antec čini mi se kako je na logu stilizirano S, Spire 90% nije...ali nema više ideja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
8-bit Gen.
|
ccc ![]() Umjesto da se bace na desifriranje Tecnakon imena. Oni i dalje tapetiraju po nazivima ![]() Sam dizajner mi je ovo rekao personalno. Nije vise bitno ni dal Cedevita pise na toj kutiji. Sve je custom po specifikacijama, samo sto nikad nisam cuo za ovo ime. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Sorry sto cu malo OT-at, al sta je to? Sintic sa 8gb rama i quadom? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ja ubacio u Google ovo ime napajanja i nisam dobio ništa konkretno/direktno vezano uz njega oO |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|