![]() |
Prepoznavanje u toku >>> PSU ljubitelji navratite <<<
Malo sam nestrpljiv zbog odluke koju moram donjeti. Odgovor od samog tvorca ne mogu fizicki dobiti prije 2 tjedna... duga prica. Gledam tu f.... naljepnicu i nekako kao da znam ali NE ZNAM : More li netko eventualno prepoznati, vidi li nesto prepoznatljivo u "Logou" na vrhu naljepnice PSU-a?
Sve stavke su mi oznacene i PSU je desnoj strani. Prepoznaje li netko simbolikom tog znaka, radi li se o imenu poznatom nam iz PC voda? http://www.shrani.si/t/3P/12N/3YGzuUpv/4volken.jpg Volio bih da ne bude prepoznat. To je bolje onda za mene, ali tko zna? Mozda neko prepozna naljepnicu :stoopid: |
Gembird? Meni nekako na njih lici.
|
Seasonic ? Ima sličan logo.
|
Na prvi pogled mi liči na jedra od corsaira.
Možda raidmax logo? :stoopid: |
.
Radi se o (?) Tecnakon modificiranoj Pro verziji 600W napajanja. Pisem kako mi je citirano. Nisam imao vremena dalje ispitivati dok ne odem u ITA sljedeci tjedan. Samo, za ovega ja nikad nisem cul :stoopid: |
Ili Enermax?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Nisam siguran koji je logo, ali sam siguran da nije ovo: FSP grupa Chieftec Enermax Sharkoon Channel Well Technology (CWT) OCZ (definitivno nije OCZ) Corsair (Cors nema crnih napajanja, a i logo nije Corsov) Hiper SilverStone Antec čini mi se kako je na logu stilizirano S, Spire 90% nije...ali nema više ideja :( |
ccc :fiju:
Umjesto da se bace na desifriranje Tecnakon imena. Oni i dalje tapetiraju po nazivima :D Sam dizajner mi je ovo rekao personalno. Nije vise bitno ni dal Cedevita pise na toj kutiji. Sve je custom po specifikacijama, samo sto nikad nisam cuo za ovo ime. |
Sorry sto cu malo OT-at, al sta je to?
Sintic sa 8gb rama i quadom? |
OFF je al eto...
cisto radi znatizelje... na ovom se svira or w00t? :D |
Ja ubacio u Google ovo ime napajanja i nisam dobio ništa konkretno/direktno vezano uz njega oO
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:40. |