|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
e-mail klijent
Evo da objasnim situaciju Majka mi želi mail adresu pa joj ja reko ok može, a da uopće nisam razmislio o informatičkoj pismenosti osobe. Zato mi treba stvarno velika pomoć Najprije bi trebao otvoriti mail adresu (ona neće t-com jer joj idu na živce) i da bude na hrvatskom, mora biti kratka, ljepa.... nananana ![]() Zatim je poželjela mail klijenta kojega bi mogla vuci na usb-u da se ne muci sa internetom, a zatim hoce da taj mail klijent je na hrvatskom ![]() prijedlozi su dobrodosli Velika bi mi pomoc bila samo ako bi naso neki e-mail klijent koji bi bio na hrvatskom, a da bude dost lagan za koristenje (mogu varati i uzeti gmail pa povezati preko pop3) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Miranda je IM klijent, a ne e-mail klijent ![]() No, na dobru stranicu si ga uputio (ako se dobro sjećam, thunderbird ima portable verziju i ima HR jezik).
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
to je ok i ja sam tako razmisljao skinuo sam Dictionaries & Language Pack za Thunderbird, ali to je samo provjera pravopisa onda sam upisao u njihovu tražilicu Language i dobio http://kb.mozillazine.org/Change_Def...zilla_Language tu stranicu, ali ni tu nigdje nema hrvatskog jezika pa ako neko zna di se to moze naci.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|