![]() |
e-mail klijent
Evo da objasnim situaciju
Majka mi želi mail adresu pa joj ja reko ok može, a da uopće nisam razmislio o informatičkoj pismenosti osobe. Zato mi treba stvarno velika pomoć Najprije bi trebao otvoriti mail adresu (ona neće t-com jer joj idu na živce) i da bude na hrvatskom, mora biti kratka, ljepa.... nananana :hitthewal: Zatim je poželjela mail klijenta kojega bi mogla vuci na usb-u da se ne muci sa internetom, a zatim hoce da taj mail klijent je na hrvatskom :hitthewal: prijedlozi su dobrodosli Velika bi mi pomoc bila samo ako bi naso neki e-mail klijent koji bi bio na hrvatskom, a da bude dost lagan za koristenje (mogu varati i uzeti gmail pa povezati preko pop3) |
Pogledaj ovdje, može na USB i ima hrvatski jezik. :)
|
Miranda je IM klijent, a ne e-mail klijent :stoopid:.
No, na dobru stranicu si ga uputio (ako se dobro sjećam, thunderbird ima portable verziju i ima HR jezik). |
Citiraj:
|
to je ok i ja sam tako razmisljao
skinuo sam Dictionaries & Language Pack za Thunderbird, ali to je samo provjera pravopisa onda sam upisao u njihovu tražilicu Language i dobio http://kb.mozillazine.org/Change_Def...zilla_Language tu stranicu, ali ni tu nigdje nema hrvatskog jezika pa ako neko zna di se to moze naci.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:45. |