|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
TREBAM HITNO POMOC !!!!!!!
Ovako. Korisnik sam maxadsl-a kod T-com-a, brzina je 8 Mbps (stvarna download 6800kbps, upload 430kbps). Preko interneta (Steam-a) igram Counter Strike 1.6 Steam ![]() Molim Vas da mi pomognete i odg, Hvala, S postovanjem ( ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() drugo, prijatelj ti nema tu brzinu, ta brzina na amisu ne postoji trece, di se server nalazi cetvrto, 45ms nije puno i nadovezuje se na trece peto, brzina nema apsolutno nikakve veze s pingom šesto, predji na vodatel (tamo bi po meni trebao imati najnizi ping, a i opet to zavisi o tome di je server)
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Sigurno ti se kompic smije u lice posto imas vecu brzinu i veci ping uz to ![]() ![]() Liche predi na kabelsku ako zelis nizi ping...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
#5 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
pa da njegovo oko opaza razliku izmedju 45 i 20ms ![]() rekao bi ti sta da napravis al prvo procitaj pravila...
#7 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |